BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Sofo

Katarina Bangata 25 5 tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • 3.900.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett fantastiskt fint och ljust boende i i vacker 30-talsfastighet i populära Sofo. I den här lägenheten möts man av stora fönsterpartier med underbar utsikt och helt fritt från insyn. Lägenheten är smart planerad med en öppen planlösning, generös takhöjd, fina ytskikt samt stambytt kök och badrum. Lägenheten är renoverad med stilsäker inredning och är i genomgående gott skick.

Väl inne i lägenheten möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypiska detaljer samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Här finner du fina ytskikt, snickerier och ursprungsdetaljer, djupa fönsternischer samt höga fönster med spröjs som ger goda ljusinsläpp.

Här finns en välkomnande och rymlig hall med goda förvaringsmöjligheter. Ett kök i mycket gott skick utrustat med bardisk, spis/ugn, integrerad diskmaskin samt kyl/frys.

Luftigt och ljust vardagsrum med gott om sällskapsytor och perfekt utrymme för matplats åt 4-6 personer, samt stora spröjsade fönsterpartier som ger rummet ett ljusinsläpp utöver det vanliga. På golvet i allrum och sovrum ligger vackert fiskbensmönstrat parkettgolv. Vidare finner man ett lagom stort sovrum med plats för en större säng. Renoverat badrum inrett med kakel och klinker. Bra förvaring finns i lägenhetens två rymliga klädkammare. En riktig söderpärla helt enkelt!

Varmt välkomna på visning!