BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Sickla Kanalgata 13B, 4 & 5

  • 5 rum och kök
  • 138 kvm
  • 12.500.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Förvärvet av Sickla Kanalgata 13B bjuder på så mycket mer än själva lägenheten. Här inkluderas en hel livsstil och upplevelse! På balkongen börjar du lördagsmorgonen med en kopp kaffe och tidning i solen. Redo för utflykt? Då är det bara att snöra på sig skorna, ta hissen ner och ta en kort promenad till färjan. Du har skärgården och stadslivet runt hörnet. Området erbjuder härliga långpromenader runt Hammarby Sjö eller vidare längs Årsta sluss till Södermalm och Hornstulls nya spännande kvarter. Massor av trevliga restauranger och vattenhål både nära och på promenadavstånd via den mysiga lokalfärjan som är gratis. För den matglada finns charkuteri, lokala bakare och naturligtvis ett supertrevligt systembolag. Inköp picknicken så är du klar att ta dig per fot till Hammarbybacken för skidåkning i solen.

Dags för bus och lek? Först fika, sedan full rulle på den enorma Anders Franzéns park som ligger ca 7 min promenad från lägenheten. Den parken har allt som en 3-15-åring kan önska sig i form äventyr. Avsluta kvällen i solnedgången på den terrassliknande balkongen - Det ska vara gott att leva!

Regelbunden färjetrafik mellan Sjöstaden, Söder, Djurgården och Nybrokajen. Mycket bra kommunikationer med Tvärbanan samt bussar med hållplats Sickla Udde nära fastigheten. Stockholms alpina centrum finns i Hammarbybacken med fem nedfarter, en barnbacke, två liftar, skiduthyrning och cafè.

En representativ etagevåning med fantastiska sällskapsytor. Två stora terrassliknande balkonger med oslagbar utsikt över bland annat Sofia Kyrka och vidare mot Gröna Lund, Fåfängan och takåsar. Perfekt solläge från morgon till kväll. Här finns gott om plats för soffgrupper, grill, matbord och stolar. Perfekt sällskapsyta för vimmel och middagsbjudning som avnjuts härliga dagar och kvällar i goda vänners lag.

Tre ordentliga sovrum med plats för dubbelsäng, skrivbord och annat möblemang som önskas. Två sovrum på nedre plan samt ett på övre plan. Önskar man ett till sovrum så går det enkelt att göra på övre plan, se planlösning.

Renoverat och stilrent kök med plats för många sittande matgäster vid nedre plan och på övre plan finner ni ett rymligt och öppet vardagsrum med öppen spis. Ljust tack vare stora fönsterpartier bland annat från golv till tak samt i två väderstreck. 

Två kompletta och nyrenoverade badrum. På nedre plan med badkar, golvvärme, kommod, wc, tvättmaskin och torktumlare. På övre plan finner ni dusch, golvvärme, bastu, kommod och wc.

Mycket bra garderobslösningar samt källarförråd. 

- Två renoverade och kompletta badrum 
- Bastu
- Öppen spis
- Renoverat kök
- Fina nya golv i samtliga rum
- Två väderstreck
- Etage med goda sociala ytor
- Etage med tre ordentliga sovrum
- Två terrassser perfekt för grillkvällar
- Bra förvaring & förråd i källaren
- Friköpt tomt dvs brf äger marken
- Bra med service, skolor och kommunikation
- Garage 
- Cykelrum
- Festlokal med bastu
- Fina innergårdar

Ett exklusivt boende för den kräsne!