BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Solna / Huvudsta

Jungfrudansen 6, 2tr

  • 1 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 5398
  • 2587
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva en ljus och toppfräsch 1a med låg avgift (möjlig 2a, se alternativ planlösning) och med både vatten- och citynära läge! Ett boende med varenda detalj och kvadratmeter på rätt plats, endast ett stenkast från Ulvsundasjön och bara en promenad bort från Stockholms innerstad! Inflyttningsklar drömlägenhet som passar både singeln och paret med högt ställda krav!

Väl inne i lägenheten finner du härliga umgängesytor i en välplanerad planlösning där smakfulla ytskikt kombineras med ett fantastiskt ljusinsläpp från stora fönsterpartier. Luftigt och inbjudande. Bostaden är dessutom insynsskyddad av endast grönska som ustikt och har fantastiskt stor och härlig en möblerbar balkong i härlig sydvästläge vilket innebär sol från lunch och hela eftermiddagen fram mot kvällen. Här får man även sjöglimt med vattnet nedanför.

Vardagsrummet inrymmer gott om plats för både dubbelsäng och soffgrupp. Trevligt och rymligt kök med gott om plats för matplats för 2-4 personer. Här har ni fina luckor i ljus färg och fräscha vitvaror som bytts ut eftersom. Funktionellt med gott om arbetsytor och förvaring i flera skåp samt städskåp. Badrummet är nyligen stambytt och i ett helkaklat utförande med praktisk duschvägg i klarglas, kommod, rund spegel, väggskåp, wc och toppmatad tvättmaskin. Gott om förvaring finner ni i hallen vilket inryms bakom praktiska och stilrena skjutdörrar i spegelglas.

Här bor ni i en stabil förening med samtliga större renoveringar gjorda och låga avgifter. Jungfrudansen har ett optimalt läge invid Ulvsundasjön och en promenad längs med gatan bjuder på en fantastisk utsikt över vattnet och Stockholms omgivningar. Alldeles intill ligger också Huvudsta gård, Huvudstabadet, och Huvudsta Ridskola. Längs med vattnet går promenadvägar hela vägen in till stan via Pampas Marina och Karlberg. På promenadavstånd finns dessutom Huvudsta C och Solna C som erbjuder shopping och restauranger. Invid nationalarenan Friends Arena finner man Mall of Scandinavia som är ett av Skandinaviens största shoppingcenter! Kommunikationerna är mycket goda med både tunnelbana och buss.

En bostad att längta hem till - varmt välkommen på visning!

- Inflyttningsklart boende som passar både singel och par - möjlig 2a!
- Stambytt badrum i helkaklat utförande med tvättmaskin
- Rymlig alkovdel med plats för 1,80 säng
- Stor balkong utan direkt insyn med eftermiddags- och kvällssol.
- Fräscht kök med fina vitvaror och plats för matbord
- Stabil förening med låga avgifter
- Bara några hundra meter ner till vattnet.
- T-bana några minuter från bostaden. 
- Till lägenheten hör ett källarförråd.