BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 4, 3 tr

  • 1.5 rum och kök
  • 36 kvm
  • Såld
  • 3819
  • 3171
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett kompromisslöst och ljust boende. Här åtnjuts optimal planlösning och stora fönster. Fräscht badrum som stambyttes 2018. En bostad mitt emellan myllrande Södermalm och böljande vatten vid Årstaviken.

Hall
Välkomnande hall som är perfekt att landa matkassar och välkomna gäster i. Bra avhängning för ytterkläder via en hatthylla. Grått klinkergolv, vitmålade väggar och dimbara spotlights i taket. I anslutning till hallen ligger det fräscha och nyrenoverade badrummet.

Vardagsrum
Vidare kommer man in i det väldisponerade vardagsrummet med stort fönsterparti längs ena väggen, vilket ger ett härligt ljusinsläpp i hela lägenheten. En grå/blå fondvägg ger en fin kontrast mot de i övrigt vitmålade väggarna. Golvet är belagt med laminat. Rummet är lättmöblerat och rymmer matbord, soffa och övrigt möblemang efter behov.

Kök
Yteffektivt kök med vit skåpinredning. Utrustningen består av induktionshäll, varmluftsugn, spisfläkt, micro och kyl/frys. Ljust stänkskydd ovanför arbetsbänken. Precis utanför köket finns ett skåp/garderob för städdon som även kan användas som klädkammare.

Sovrum
Väldisponerat sovrum som rymmer en 1,60 säng. Väggarna är vitmålade och på golvet ligger laminat. För förvaring finns en fristående garderob som ingår i köpet.

Badrum
Det nyrenoverade och stambytta (2018) badrummet har grått klinkergolv samt golvvärme. Det finns dusch, handfat med tillhörande förvaringslådor, badrumsskåp, handdukstork, tvättmaskin samt vägghängd wc. Spotlights i taket.

Till lägenheten hör nyttjanderätten till ett rymligt källarförråd.

Enligt lägenhetsförteckningen så är bostaden 1 rum och kök men disponeras och presenteras som 2 rum och kök. Enligt lägenhetsförteckningen är bostaden 33,5 kvm men enligt uppmätning gjord 2019-09-11 så är den 36 kvm (mätregler enl. Svensk Standard SS14141, regel A).