BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Henriksdalsberget - Nacka

Henriksdalsringen 93, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 3.195.000 kr / Såld

Beskrivning

ACCEPTERAT PRIS, FÖRST TILL KVARN! Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a på Henriksdalsberget med en härlig panoramavy över Svindersviken samt Globen och Hammarbybacken. Bostaden ligger i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten och natur, samt kommunikationer till City. Detta är en bostad ni inte får missa.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsytor samt bra förvaring i form av garderober och en stor klädkammare.

Vidare in i bostaden når man köket som är mycket välplanerat och erbjuder goda arbets- och förvaringsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av kyl och frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Matplats för 4-6 personer intill fönstret. Bostaden har även två rymliga sovrum som enkelt får plats med större dubbelsäng och garderober. Från det ena sovrummet har man den fantastiska utsikten mot Svindersviken.

Från köket når man det öppna och ljusa vardagsrummet som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Stort vardagsrum som enkelt rymmer stor soffgrupp, tv möbler samt matsalsmöblemang. Från vardagsrummet når man den härliga balkongen som ligger beläget i sydvästläge med sol från eftermiddag till kväll. Här får man enkelt plats med gröna växter och liten sittgrupp. Oslagbar utsikt ner mot Svindersviken, Hammarbybacken och Globen. Mellan vardagsrummet och det ena sovrummet finns det skjutdörrar som man kan öppna upp för att få en genomgående planlösning med ett fantastiskt ljusinsläpp från de båda rummen.

Bostaden har ett stort badrum samt en gäst wc. Badrummet är fräscht och är utrustat med wc, badkar, handfat, handdukstork, vädringsfönster samt tvättmaskin och torktumlare.

 

- Magisk utsikt mot Svindersviken, Hammarbybacken och Globen.

- Mycket välplanerad 3a med stora och öppna rum.

- Balkong i soligt läge med eftermiddagssol och kvällssol.

- Bra förvaring i form av stor klädkammare.

- Stort badrum och en gäst wc.

- Vindsförråd i samma hus.

- Bilfri och oerhört barnvänlig innergård med åtta lekplatser, fotbollsplan och basketplan.

- Nära till vatten, natur och kommunikationer in till City. I närområdet finns restaurang, matbutik, kemtvätt och förskola.