BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sandfjärdsgatan 98, 3tr

  • 3 rum och kök
  • 77 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna ljusa och trevliga gaveltrea som är ombyggt till en mindre fyra i populära Brf Mysslingen. Här är det bara att flytta in!

En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter med en praktisk inbyggd skjutdörrsgarderob. Säkerhetsdörr samt linnoleumgolv. Detta hem bjuder på ett trevligt vardagsrum med generöst ljusinsläpp och utgång till den inglasade balkongen i söderläge.

Vidare från vardagsrummet ligger ett av lägenhetens 3 rymliga sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring i garderob.

I vägg med vardagsrummet finner vi det extra sovrummet/kontor med vackra pardörrar. Perfekt som arbetsrum alternativt ett extra sovrum för den stora familjen.

Trevligt originalkök med nyare vitvaror ligger i anslutning till matrummet och bland annat en vacker ekbänkskiva. Själva köket är väldisponerat med gott om förvaring, praktiska arbetsytor och god maskinell utrustning.

Intill köket ligger matrummet med gott om plats för större sällskap.
Via matrummet tar ni er vidare till det andra sovrummet. Även det med gott om plats för dubbelsäng och en stor platsbyggd garderob med skjutdörrar.

Vid hallen finner vi badrummet. Kakel på väggarna och klinker på golv. Badkar, tvättmaskin, wc och handfat. I anslutning till hallen finns även en rymlig klädkammare.

- Våning 3
- Gavellägenhet
- Inglasad balkong
- Väl tilltagna rum
- Socialt och kvadratsmart boende
- Välplanerat kök med gott om arbets- och förvaringsytor
- Populär Brf förening med mycket god ekonomi


Lägenheten ligger ca 3 minuters gångväg från tvärbanan. Med denna tar man sig enkelt till grön linje (2 stationer), röd linje (4 stationer) samt 2 stationer till pendeltåget i Årstaberg. Med cykel tar man sig till Söder på 15 minuter och till centralen på 30. I detta 50-talscentrum finns det mesta man kan önska sig: välsorterad livsmedelsbutik, kaféer, blomsterhandel, konditori, gym, apotek och frisör. I restaurangväg finns det ett stort utbud med pizza, indiskt, tibetanskt, sushi, husmanskost, kolgrill och den kända restaurangen Palmyra där man äter en av Stockholms bästa kebaber. Utöver detta ligger Krogen Två Små Svin där som har vunnit flera utmärkelser och har en fantastisk uteservering på sommaren.


Lägenheten ligger i ett attraktivt område som är i en mycket expansiv fas, för mer information om byggnationerna på Årstafältet se avsnitt länkar under föreningsinfo. Som ett exempel på den snabba expansionen öppnar det kontinuerligt nya restauranger och butiker på gångavstånd. De senaste tillskotten är en italiensk deli och en asiatisk snabbmatsrestaurang.