BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Huddinge - Balingsnäs

Sagoslingan 7B, 4tr

  • 2 rum och kök
  • 55 kvm
  • Såld
  • 5131
  • 1355
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade 2:a, högst upp i huset, i ett naturnära läge i ett expansivt område. För dig som söker lugnet, grönskan och drömmen om att få bo i nytt och fräscht så har du hittat rätt. Här har du maximalt ljusinsläpp men helt utan insyn. Balkong i härligt sydväst läge, en social yta mellan kök och vardagsrum, ett rymligt sovrum och ett fräscht badrum med tvättmöjligheter. Goda förvaringsmöjligheter finns i rymligt förråd och i platsbyggda garderober.

När man kommer in i bostaden möts man av den mycket välkomnande hallen. Hallen erbjuder goda avhängningsmöjligheter samt en stor och rymlig klädkammare. Vidare in i bostaden kommer man till köket som ligger i öppen planlösning mot vardagsrummet. Här är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är mycket smakfullt och har gott om plats för förvaring och arbetsutrymmen. Den maskinella utrustningen består av häll/ugn, kyl/frys, inbyggd micro samt diskmaskin. Stort fönster över bänkskivan med utsikt över det grönskande området. Stor matplats för 4-6 personer. Vardagsrummet rymmer stor soffa, tv-möbler samt annat möblemang. Här kommer man ut till den stora balkongen som ligger belägen i bästa sydvästläge, med sol från eftermiddag till kväll. Här får man plats med större utegrupp och gröna växter. Härlig utsikt över området.

Bostaden erbjuder även ett välplanerat sovrum med stora garderober och ett badrum med wc, dusch, handfat, förvaring, tvättmaskin och torktumlare.