BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Tjustgatan 4

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 14646
  • 1540
  • 5762
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna fina 1a med tidsenliga funkisdetaljer, härlig takhöjd som skapar rymd och ett fantastiskt ljusinsläpp från de spröjsade fönstrena i original mot grönskan utanför och den lugna gatan. Om hörnet från Rosenlundsparken på lugn återvändsgata ligger denna lägenhet där varje kvadratmeter kommer till sin rätt. Ett komplett hem att kunna flytta in direkt i som passar både för paret och singeln!

Väl inne i lägenheten möts ni av en ljus och trevlig hall med gott om plats för avhängning samt förvaring av ytterkläder och skor i klädkammare. Fina detaljer såsom hatthylla i original. Lägenheten är försedd med säkerhetsdörr. Från hallen når ni badrummet som är helkaklat i ljusa färger och stambytt sedan tidigare. Utrustat med wc, handfat, spegelskåp och dusch.

Vidare in finner ni det generösa vardagsrummet där ni får plats för både soffa, mediamöbel samt dubbelsäng. Garderobslösning som inrymmer gott om förvaring. De stora fönsterpartierna släpper in ett härligt ljusinsläpp. Charmigt kök som inrymmer gott om matplats invid fönstret.  Här ligger det upprustade renoverade köket delvis i original med vackert severingsskåp bevarat. Gott om yta och förvaring bakom vita skåpsluckor i fullhöjd och vacker bänkskiva i marmor och komplett maskinpark.

Lägenheten är belägen på lugn återvändsgata intill Rosenlundsparken, i mysiga kvarter med närhet till pulsen! Oavsett om du lockas av Söders pulserande nöjesliv, kulturlivet kring Götgatan eller shoppingen i SOFO, finns allt du vill ha strax utanför porten. Utmärkta kommunikationer tar dig snabbt var du vill i staden. Bättre än så här kan det knappast bli för dig som drömmer om livet på Söder!

- Otroligt välplanerad, generös takhöjd och stora fönsterpartier i original som släpper in gott om ljus
- Charmigt välbevarat originalkök, komplett med samtliga vitvaror och bänkskiva i marmor
- Helkaklat badrum med dusch och utrymme för tvättmaskin
- Gott om förvaring i flera inbyggda garderober och källarförråd som tillhör
- Stabil förening med de stora renoveringarna gjorda och 5 återstående hyresrätter (dolt kapital)
- Rofyllt belägen på återvändsgata intill lummiga Rosenlundsparken, men med puls och nöjen lättillgängligt och nära
- Goda kommunikationer med både Mariatorgets och Medborgarplatsens T-bana, Södra Station med pendeltåg samt flertalet busslinjer endast minuter bort