BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Reimersholme

Vindragarvägen 2, vån 2

  • 2 rum och kök
  • 61 kvm
  • Såld
  • 6664
  • 3267
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu ges tillfälle att förvärva denna smakfullt renoverade funkisdröm med balkong i västerläge och ljusflöde från stora fönster i två väderstreck!

 

Social planlösning där vardagsrum och umgängeskök från 2016 präglas av ett fantastiskt ljus. Bostaden har ingen direkt insyn och är omgiven av grönområden i samtliga väderstreck. Reportage om denna drömlägenhet har bland annat gjorts i inredningsmagasinet Plaza Interiör i juni 2018.

 

År 2016 lades ny ljus ekparkett med fiskbensmönster i vardagsrum, kök och inre hall. Golvet skapar en stilren och genomgående enhetlighet. Samma år togs ljusa träplankor fram och behandlades i sovrummet. I det rogivande och rymliga sovrummet får man plats med dubbelsäng och övrigt önskat möblemang, dessutom finns här en stor garderobsenhet. Köket är även det nytt från 2016. Det har integrerad diskmaskin och vitvaror (kyl/frys, induktionshäll, varmluftsugn, kolfilterfläkt) och gott om förvaringsmöjligheter bakom vita släta luckor. Bänkskivan består av tålig stenkomposit. I köket finns tre stora fönster i burspråk som vetter mot en skogsdunge och som ger lägenheten ytterligare karaktär.

Bostaden har ett praktiskt badrum med dusch, wc och handfat samt ny tvättmaskin från 2018. Vidare finns en fantastisk hall med djupa garderober och bra avhängningsytor.

Redan i hallen slås man av att detta är en bostad utöver det vanliga där man direkt välkomnas av ett inbjudande ljusinsläpp. Balkong i västerläge med sol från lunch till sen kväll sommartid. Balkongen ramas in av en stor, gammal och vacker ek. Balkongen kompletteras även av en fransk balkong med utsikt mot grönområde.

Stor och välskött äkta Brf med låg belåning som äger marken. Inom föreningen finns bl a hobbyrum, gym, pingisrum, lokal och gästlägenheter.

Här bor man på en optimal adress med det bästa från två världar. Närheten till natur och badrocksavstånd till vattnet kombineras på ett utmärkt sätt med närheten till Hornstull och dess stora utbud av restauranger och nöjen!

Till lägenheten hör även ett större vindsförråd samt ett källarförråd!