BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Franzéngatan 40

  • 3 rum och kök
  • 64 kvm
  • Såld
  • 8211
  • 7106
Värdera din bostad

Beskrivning

Gällande visningen, ber vi samtliga spekulanter att föranmäla sitt intresse. På så sätt kan vi fördela visningen och undvika att en större grupp är på plats samtidigt. Önskar du ha individuell visning är det möjligt. Vänligen maila ansvarig mäklare för tidsbokning.

Varmt välkommen till en välplanerad lägenhet högst upp i huset med smart planlösning och en stor terrass där du njuter av solen solen till frukost och från lunch tills solen går ned på sommaren. Perfekt för långa grillkvällar med vänner och slappa dagar i solstolen.  

Just terrassen är det unika med denna lägenhet, då det är ytterst få lägenheter i området som har en sån stor yta att komma ut på. Här bor du också högst upp på våning 7. Utöver detta så är lägenheten välplanerad och håller god standard. Den lilla familjen får enkelt plats och det finns gott om förvaringsmöjligheter. Här bor du i ett mycket populärt område i kvarteret närmast vattnet med badmöjligheter runt knuten och ett stort utbud av restauranger längst strandpromenaden. Med närheten till Ica Maxi och tunnelbana är denna lägenhet perfekt för alla som vill bo vid fantastiska Hornsbergs Strand. Du går till Stadshagens tunnelbanestation på 3-4 minuter och bussar in mot T-centralen går utanför huvudentrén. 

Via den fina Karlbergsslottsparken vid Karlbergskanalen når man Rörstrandsgatan och Vasastadens utbud på en kvart. Att snöra på sig löparskorna och springa Kungsholmen runt är också populärt bland de som bor i området.