BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Svedmyra

Brevvägen 5, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 7479
  • 3748
Värdera din bostad

Beskrivning

Högst upp i huset med härlig, fri utsikt ligger denna fina tvåa med allt du kan tänkas vilja ha! Här finner ni ett luftigt vardagsrum i öppen planlösning med det stilrent renoverade köket, balkong med sol hela dagen, rogivande sovrum med gott om förvaring via flertalet garderober, stambytt badrum och de ljusa golven är pricken över i:et!

Med hissen tar vi oss tre våningar upp och stiger in genom lägenhetens ljusa hall - Här möts du av en luftig och inbjudande känsla där tidstypisk charm samspelar med moderna materialval i harmonisk balans. Köket är utrustat med integrerad kyl/frys, mikrovågsugn (Siemens), induktionshäll (Siemens), integrerad diskmaskin, ugn (Siemens), samt fläkt (Siemens). Här erbjuds goda arbetsytor och gott om förvaring bakom stilrena, släta köksluckor. Vardagsrummet har goda sällskapsytor och har öppen planlösning med köket och matplatsen. Den underbara balkongen, har plats för både cafébord och stolar. Rogivande sovrum med plats för dubbelsäng och riktigt goda förvaringsmöjligheter i garderober. Badrummet är stambytt och fräscht med badkar.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Kommunikationsmässigt tar man sig vidare med antingen buss eller Svedmyras T-bana. Ett tillfälle att förvärva en fantastisk lägenhet i Svedmyra, i en toppenförening med låga avgifter.

Varmt välkommen på visning!