BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Åsögatan 130, 5tr

  • 2.5 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 10225
  • 2502
  • 5557
Värdera din bostad

Beskrivning

Beskrivning

Högst upp på femte våningen med hiss finner ni denna charmiga vindslägenhet med synliga takbjälkar, högt till tak och balkong med fri utsikt över takåsar och fri från insyn.

Lägenheten är välplanerad med en välkommande hall som öppnar upp mot lägenhetens samtliga rum. På golvet ligger ljusgrå klinker med målade vita väggar och förvaringsmöjligheter finns i form av garderober.

Väl inne i vardagsrummet möts du av en imponerande takhöjd och synliga takbjälkar. På golvet ligger ekparkett och väggarna släta och vitmålade. Vardagsrummet är stort och rymligt med plats för både soffgrupp samt matgrupp och tv-möbler. Stort fönster som vetter i nordväst med härligt ljusinsläpp. Bygglov för två takfönster i vardagsrum samt ett i sovrum finns idagsläget. Köket är stort, även här plats med mindre matbord. Förvaringsmöjligheterna är goda och även arbetsyta med bänkskiva, båda i trä med mosaik ovan samt tegelfondvägg ovan spis. Utrustat med både diskmaskin, kyl och frys samt keramikshäll och ugn. Härifrån nås även balkongen via helglasade dubbeldörrar med sol hela dagen från tidig förmiddag till kväll. Ingen insyn bara milsvid utsikt över takåsar och himmel.

Sovrummet är idag delat och omgjort till två sovrum med skjutdörr emellan. I bägge sovrum får man plats med dubbelsäng. Vill man hellre kan man lätt göra det ena sovrummet till en walk-in-closet. Passar för både paret, kräsne singeln eller mindre familjen.

Badrummet är stilrent renoverat och helkaklat med infällbara duschväggar, WC-stol, handfat med spegelskåp ovan samt tvättmaskin.

En fantastisk vindslägenhet man inte bör missa mitt i Södermalms Sofo med närhet till allt man kan tänka sig som restauranger, barer, caféer, butiker och gym samt parker och kommunikationerna i form av både buss och tunnelbanestation.