BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Katrinebergsbacken 18

  • 1 rum och kök
  • 38 kvm
  • Såld
  • 8465
  • 3475
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till denna smakfulla, välplanerade och ljusa bostad med stor balkong med sol hela dagen och inpå kvällskvisten. Här bor man med himlen som närmsta granne då bostaden är högt belägen med generösa fönsterpartier som medför härligt ljusinsläpp och hänförande utsikt över takåsar, utan insyn. Här möts man av perfekt disponerade ytor med rymliga sällskapsytor i öppen planlösning till köket vilket ger extra rymd.

Här på Liljeholmsberget bor du mitt i all puls som Liljeholmen erbjuder men samtidigt ett lugnt och tryggt område i en grönskande oas uppe på berget. Sitt ner på härligt grönskande innergårdar och umgås med familj och vänner. Det bästa av två världar får du här helt enkelt. Oerhört stabil och solid förening med garage, festlokal, övernattningslägenhet, pool och bastu.

Härifrån har du verkligen nära till allt som Stockholm erbjuder. Du bor bara ett stenkast från kommunikationer (pendel, T-bana, tvärbana, bussar), härlig shopping och restauranger (Liljeholmens galleria, Hornstull, Kungens kurva) och det bästa av allt är närheten till vatten och natur (Trekanten, Vinterviken, Tantolunden). Det här är den perfekta lägenheten för dig som vill bo centralt och dig som ställer höga krav på ditt boende.

Här trivs man och det är bara att flytta in! 

Generellt om lägenheten

Balkong
Stor balkong med hänförande och milsvid fri utsikt. Balkongen har bästa solläge med sol från förmiddag till kväll. Här finns plats för bord och stolar eller loungemöbler. Perfekt ställe att bjuda in till härliga stunder för både dig och dina vänner under soliga sommarhalvåret. Du når balkongen från vardagsrummet.

Vardagsrum
Rymligt vardagsrum med stort fönsterparti ger ett fantastiskt ljusinsläpp som varar hela dagen. Rummet ligger med öppen social planlösning till kök och matplats. Vardagsrummet disponering gör det möjligt att möblera efter behov eller dela av rummet med sovalkov. Rummet erbjuder underbar fri utsikt över Stockholms takåsar. 

Kök
Ljust kök med goda arbetsytor och gott om förvaring bakom vita köksluckor. Maskinvaruparken består av allt man kan önska sig så som kyl/frys, fläkt, ugn/spis, diskmaskin (2017). Ovan diskbänk syns ett snyggt sobert vitt kakel. Den öppna planlösningen till trots låter kök och matsal smälta samman i en känsla av avskildhet mot vardagsrummet. Här finns också plats för ett matbord för fyra middagsgäster med tilltalande fri utsikt. 

Badrum
Trivsamt helkaklat badrum där fötter vilar på härlig golvvärme. Badrummet har vita kakelplattor på väggarna och ljus klinkergolv. Badrumsutrustningen består av badkar, vägghängd wc, tvättställ, överskåp och kombinerad tvättmaskin med torktumlare (2018). 

Hall
Välkomnande och ljus hall med säkerhetsdörr och en stor garderobsvägg som rymmer säsongens alla kläder. På golvet ligger vackert ekparkettgolv som återfinns i hela bostaden. 

Varmt välkommen på visning!