BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmskajen

Vingårdsgatan 5, 1tr

  • 1 rum och kök
  • 32.5 kvm
  • 2.400.000 kr / Såld

Beskrivning

Attraktivt och ostört läge, intill Mälaren ligger denna tilltalande och perfekt planerade pärla. Lägenheten är stilren och modern med en mycket välplanerad layout med generösa sällskapsytor i öppen planlösning. Här finns även en fransk balkong som erbjuder härlig utsikt över Mälaren. De generösa fönsterytorna och öppna planlösningen skapar både ljus och luftig atmosfär. Bostaden är i gott skick med genomgående behagliga färgval med påkostade tillval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet.

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett ostört läge på lugn återvändsgata. 

Här har man närhet till det mesta. Här finns kort gångavstånd till kommunikationer och service. Årstaviken runt hörnet erbjuder möjlighet till vackra promenadstråk, bad, utegym och natursköna platser som gjorda för ett aktivt och socialt liv fyllt med umgänge och gemenskap. En bit bort finns Liljeholmens Galleria med nästan hundra butiker och flera restauranger men också utmärkta förbindelser som tvärbana mot Alvik, Sickla udde och Solna samt flera kompletterande bussar. Det är lätt att glömma hur nära stan du befinner dig. Hoppa upp på cykeln så är du inne vid Hornstulls puls på bara ett par minuter. Det här är hemmet för dig som söker ett lugnt och tryggt boende, men som samtidigt vill ha närhet till innerstadens puls. 

Här trivs man och det är bara att flytta in!

Generellt om lägenheten

Hall – Inbjudande och ljus
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett mycket trevligt sätt med ljusa väggar. På golvet ligger ett praktiskt och ljust klinkergolv. Hallen har säkerhetsdörr och erbjuder bra avhängningsmöjligheter och perfekta förvaringsytor via två rymliga garderober             

Hemtrevligt kök  – Plats för stora sällskap
Hemtrevligt vitt kök med fokus på njutning och umgänge där man genom den öppen planlösning mot vardagsrummet skapat en skön harmoni med stora sociala ytor. Köket har mycket goda arbetsytor via en praktisk rostfri diskbänk med vitt kakel ovanför. Köksutrustningen består av kyl/frys, diskmaskin, keramikhäll och inbyggd ugn. Allt i rostfritt och påkostat från Electrolux. Här finns matplats för det stora sällskapet med härligt glimt av Mälaren. 

Vardagsrum – Fokus på umgänge
Stort vardagsrum som karaktäriseras av generösa fönster och fransk balkong som medför ljusinsläpp och härlig glimt av Mälaren. Rummet har mycket bra möblerbarhet och här finns gott om plats för såväl soffa, säng som övrigt passande möblemang. Ett rum gjort för umgänge med familj och vänner. Rummmet har goda förvaringslösningar via 3st inbyggda garderober. Rummet har idag ett vackert sängskåp som medföljer köpet. 

Badrum  Smakfullt och påkostat
I anslutning till hallen ligger ett trivsamt badrum med helkaklade väggar i vitt och beige klinkergolv med golvvärme. Badrumsutrustning består av handdukstork, dusch med glasvägg, wc samt kommod och spegelskåp i ek. Badrummet har plats för och är förberett finns även tvättmaskin och torktumlare.  

Förråd
Till lägenheten hör ett rymligt källarförråd.