BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred- Slottsbrinken

Solbackavägen 20

  • 7 rum och kök
  • 189 kvm
  • Såld
  • 3438
  • 6117
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till Mariefreds snyggaste hus med alla rätt! Här bor man i lugnt och lummigt villaområde på lugn återvändsgata endast 5 minuter cykelväg från stadskärnan. Den varma känslan i husen, den optimala planlösningen tillsammans med en känsla av "Dansk Arkitektur", gör detta till något utöver det vanliga. Stora fönsterpartier som ger ett otroligt ljusinsläpp, sociala ytor, två vardagsrum och två badrum samt extra dusch, underlättar vardagslivet. Det finns plats för flera bilar på uppfarten, samt ett garage det går att köra in bilen i. Stort pannrum som också agerar förråd! Bergvärme, stor, praktisk nyrenoverad tvättstuga med separat dusch. I dagsläget 4 stora sovrum med chans att få ytterligare minst 1 sovrum utan att göra avkall på de generösa ytorna. En otroligt härlig terrass som nås via köket och Master Bedroom. Samt en mysig uteplats både på framsidan samt baksidan. Ett hus i mycket bra skick som bara måste upplevas! Hjärtligt välkomna.

Tomt
Mysig och insynsskyddad tomt som ligger på lugn återvändsgata. Tomten är högt belägen med karismatiska stenmurar som angränsar mot grönskande skogen på baksidan. Precis granne med tomten är kommunens gröna allmänning som är en som en grön äng, denna används endast av husets ägare. 
Stora härliga gräsytor för utemöbler samt lek, ena kortsidan pryds av rabarber, jordgubbar och andra pallkragar fyllda med godsaker. Tomten har växter och blommor för alla årstider. En tomt att njuta av året runt.

Övervåningen

Hall
Huvudentrén når man via baksidan och en vacker stentrappa. Hallen är rymlig och har gott om plats för avhängning och öppnar upp huset på ett fint och trevligt sätt. Vacker parkett på golv och vitmålade väggar. Hallen leder in till köket, vardagsrummet, nedervåningen samt sektionen för sovrummen. 

Vardagsrum & Matsal
Stora, magiska fönster som vetter mot den insynsskyddade baksidan. Vardagsrummet har en öppen planlösning mot matplatsen som rymmer 12 personer utan problem. Ett boende för den som uppskattar socialt umgänge. Väggen mellan matplatsen och köket går att ta ner för den som önskar. Vacker originalparkett på golv och vitmålade väggar. Matsalen och vardagsrummet har fönster i två väderstreck. 

Kök
Påkostat kök från Marbodal, ekparkett och vita över- och underskåp, kalkstensskiva samt diskbänk i rostfritt. Köket har moderna vitvaror. Praktisk köksö att ha som arbetsyta eller avlastningsyta eller att sitta och äta kring. Köket har allt man kan önska i form av kyl, frys, diskmaskin, ugn, inbyggd micro. 

Terrass
Den otroligt härliga terrassen i söderläge når man via köket och från Master Bedroom. Terrassen är markisförsedd vilket kan vara skönt soliga dagar.  Terrassen har plats för både matbord samt loungedel. Härifrån har man utsikt över takhusen och trädkronorna. 

WC
Separat toalett med wc-stol och handfat. Jordnära toner med klinker på golv i brun ton samt gråmålade väggar. 

Badrum med badkar
Helkaklat och snyggt badrum med handfat med kommod, och stort hörnbadkar. Här finns golvvärme och handdukstork. Klinker i jordnära toner samt vitkaklade väggar. 

Barnrum 1
Stort sovrum som ligger i fil med Master Bedroom. Stort och härligt rum som passar både yngre och äldre barn. Fönster ut mot terrassen. Vacker ekparkett på golv och vitmålade väggar. Inbyggda garderober. 

Master Bedroom
Detta väl tilltagna sovrum som man når terrassen ifrån, är målad i en harmonisk blå ton och har en fin ekparkett på golv. Gott om plats för större dubbelsäng och byrå. 

Barnrum 2
Detta perfekta sovrum eller kontor vetter mot lugna och insynskyddade baksidan. Parkett på golv samt vitmålade väggar.

Nedervåningen 
Via den vitmålade trappan från övervåningen når man "Gillestugan" eller tv-rummet.

Vardagsrum/Gillestuga
Detta omtyckta och mysiga rum som är målad i en harmonisk blå ton kan användas som både tv-rum eller sovrum för den som vill dela av rummet. På hela nedervåningen ligger en påkostad och lyxig heltäckningsmatta av lammull. Den vackra öppna spisen adderar mysfaktorn. 

Sovrum/Gästrum
Ett stort gästrum som idag används som både gästrum och kontor. Även här ligger den mysiga lammullsmattan som är så otroligt skön att gå på. Fönster vetter ut mot framsidans uteplats. Rummet går att delas av till två rum för den som behöver.

WC
Nyrenoverat badrum med vägghängd toalett och stilrent handfat. Grått stilrent klinker på golv och vitmålade väggar. 

Tvättstuga
Nyrenoverat och påkostad tvättstuga med separat och helkaklad dusch. En otroligt genomtänkt tvättstuga med väldigt gott om arbetsyta, avhängningsyta och förvaring via underkåpen. Grå klinker på golv, vitt kakel i duschutrymmet, vita underskåp med mässingsknopp och arbetsyta av valnöt. 

Möblerbar hall
En mycket praktisk och bra hall att kunna dra in smutsiga ytterkläder och barnvagnar i. Ett bra utrymme för den som driver egen verksamhet och är i behov av en studio eller kontor. Detta rum går också att dela av till ett extra sovrum. Vitmålade väggar och ljus klinker på golv.