BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Norra Lännersta - Saltsjö-Boo

Vallvägen 5

  • 7 rum och kök
  • 158 kvm
  • Såld
  • 5945
Värdera din bostad

Beskrivning

Rymlig villa i lugnt läge

Välkommen till en rymlig villa på en lugn och lummig gata. 

Hemmet är välplanerat och rymmer den stora familjen. Här finns hela fem bra sovrum och rejäla sociala ytor. Allt är väl omhändertaget, men badrummen är original från 1979 så ett visst moderniseringsbehov föreligger. 

Detta hem är beläget på en lugn villagata med en insynsskyddad solig trädgård både på villan fram och baksida. En altan i sydvästläge, delvis under tak, ansluter till villans vardagsrum. Trädgården har en stor plan bra gräsmatta på både fram och baksida med plats för lek, många fruktträd och lekstuga. Garagebyggnad med plats för bil och ett rejält isolerat förråd förenklar livet.

Innanför ytterdörren välkomnas man av en trevlig stor hall. På detta plan finns ett stort allrum/tv-rum, tre bra sovrum, badrum och en tvättstuga med utgång till trädgården på baksidan av villan. En trappa upp möts man av ett stort vardagsrum som har ett fantastiskt ljus tack vare många fönster åt tre väderstreck. I öppen planlösning ligger även köket med rymlig matplats. På detta plan är ytterligare två sovrum och ett badrum belägna.

Vattenburen värme ger rimliga driftskostnader även om villan är generös till storleken.

Lännersta, eller Källvägsområdet som denna del även kallas, är ett omtyckt, lugnt och lummigt villaområde med villor av varierande ålder och stil. På kort avstånd finns flera fina badsjöar, t ex Glasbrukssjön och Bagarsjön. Lännersta har närhet till flera fina skolor och förskolor. Närmaste dagis är Källans förskola och Bågens förskola. Det finns även flera omtyckta dagmammor i de närmsta kvarteren, bland annat en snett över gatan.Skolor i området är Björknässkolan (f-9), Boo Gård skola (f-6 idag, men ska bli till åk 9), Myrsjöskolan (f-9) och Lännersta skola (f-6). 

På kort promenadavstånd finner du både Hemköp och Orminge Centrum med bl a butiker, apotek, systembolag, vårdcentral och bibliotek. 

Inom kort promenadavstånd så finns busshållplats på Värmdövägen som har täta turer direkt till Slussen på 15-20 min, dygnet runt.  Med bil når du Stockholms city på 15 min.