BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Fågelstavägen 14 A

  • 2 rum och kök
  • 57 kvm
  • Såld
  • 7510
  • 4094
Värdera din bostad

Beskrivning

På lugn återvändsgata har jag nu nöjet att presentera denna underbara tvåa högst upp i huset med stora fönsterpartier, rymlig balkong och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum! Lägenheten badar i ljus tack vare det fria läget och solen kan njutas i stort sett hela eftermiddagen och kvällen. Se fantastiska solnedgångar härifrån och njut av det insynsskyddade läget! Här erbjuds ett underbart hem med stilfulla materialval som skapar en mycket fin helhet. Lägenheten kan vara en av Bandhagens bästa tvåor!

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla där rummen samspelar på bästa sätt. Hemmets hjärta är helt klart vardagsrummet som i det här fallet hänger ihop lika mycket med balkongen som med köket. Sovrummet är rogivande med gott om förvaringsmöjligheter. Badrummet är rymligt med dusch och förberett för tvättmaskin. Det som  inte får plats i lägenheten ryms i det tillhörande förrådet.

Känslan i lägenheten är riktigt fin och om kvällarna när mörkret lägger sig glimrar hela området. Med andra ord, ett kvalitetsboende på alla sätt belägen på superstark adress. Hsb Brf Bandhagen är en väl omhändertagen förening med många stora renoveringar bakom sig och hör onekligen till en av de bättre. Den goda ekonomin avspeglar sig både i den låga belåningen (2 672 kr/kvm) och de låga avgifterna. Föreningen äger även hela Bandhagens centrum med adress Bandhagsplan. Det inkluderar alla affärer, lokaler, friskola etc. Cirka 25% av föreningens årliga driftsintäkter kommer från våra hyresgäster till dessa lokaler. Föreningen bytte stammarna år 2005. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (kontrollerat med föeningens hemsida 2019-08-20).

- Varmt välkomna på visning!