BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Hunnebergsvägen 4

  • 3 rum och kök
  • 70 kvm
  • Såld
  • 9027
  • 3379
  • 6749
Värdera din bostad

Beskrivning

Stor trea högst upp i huset med underbar balkong i södervänt läge med sol under hela dagen och kväll. Genomgående fräsch med en härlig känsla för finess i hela lägenheten. Två ordentliga sovrum med plats för både större sängar samt förvaring. Helkaklat badrum med dusch, badkar och smart planerad förvaring.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och egen läshörna eller liknande. Härifrån tar du dig ut från lägenheten till balkong med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket i anslutning i öppen planlösning med en stor matplats. Köket är genomgående stilrent med ljusa skåpluckor och mörk stenskiva. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Fullstor diskmaskin, kyl&frys samt spishäll med ugn och fläkt.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Mösseberg 4 är en mycket trevlig förening med 14 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Högst upp i huset med gavelläge, fönster i 3 väderstreck
- Låg avgift
- Svårslagen balkong med eftermiddags- och kvällssol
- Stabil förening
- 1 minut till tunnelbanan, ca 10 min till Hötorget
- Påkostad lägenhet i mycket bra skick!
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd


Varmt välkomna till ett högklassigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat och påkostat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.