BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Nacka Forum

Serenadvägen 26, 1 tr

  • 3.5 rum och kök
  • 84.5 kvm
  • Såld
  • 4181
  • 2454
Värdera din bostad

Beskrivning

- Nyrenoverat badrum 2018, våtrumsintyg finns
- Renoverat kök med vitvaror från 2019
- Stabil och välskött förening 
- Ligger bra placerad i området utan någon direkt insyn  
- Inglasad balkong
- Generösa rum med plats för det mesta 
- Butiker, mataffärer och busshållplatser precis intill föreningen 
- Förråd om ca 8kvm
- Stor hiss med plats för barnvagnar

VÄLKOMMEN!
Varmt välkomna till denna trevliga lägenhet med ett fantastiskt läge en trappa upp på Serenadvägen utan insyn.  Här bor du familjevänligt med närhet till bland annat fina grönområden, köpcentrum och busshållplats. Nacka Forum ligger precis runt hörnet, Nyckelviken en kort promenad bort och Stockholms innerstad når du enkelt med cykel.

BOSTADSBESKRIVNING
Lägenheten är ljus och har stora generösa rum. Stor inglasad balkong i söderläge där man kan njuta av solen. Lägenheten består av ett trivsamt kök med bra arbetsytor och gott om förvaringsutrymmen samt ett stort matbord för 6-8 personer, ett stort vardagsrum med plats för soffgrupp och tv samt två generösa sovrum med härligt ljusinsläpp från fönstren. Här finns även en sovalkov som kan nyttjas som barnkammare eller en walk-in closet. Den fina södervända balkongen nås från vardagsrummet. Den inglasade balkongen blir en förlängning av vardagsrummet och kan nyttjas året om. Badrum med duschhörna och tvättmaskin samt en bra klädkammare. Hallen är väl tilltagen med klinkergolv och plats för barnvagn. Till lägenheten finns ett stort förråd om ca 8 kvm.

Badrummet är topprenoverat från 2018 med fina materialval. Gråa stora och exklusiva klinkerplattor med komfortgolvvärme där du kan ställa in temperaturen själv. Praktisk tvättdel med tvättmaskin och torktumlare där det ovan ligger en arbetsbänk och överskåp. Fint tvättställ, wc och bra duschhörna med svängbara glasväggar. Badrumsfönster finns. Våtrumsintyg finns!

Renoverat stilsäkert kök med nya vitvaror från 2019 där garantier finns kvar. Induktionshäll med varmluftsugn undertill. Ny diskmaskin och en fullstor kyl och frys. Vita skåpluckor med några väl utvalda vitrinskåp dörrar. Bänkskiva i snygg laminat. Perfekt matplats vid fönstret för hela familjen. 

Bostaden har genomgående ekparkett och nymålade väggar, tak, lister och dörrar i snygga moderna kulörer. 

HSB:s Brf Tinget i Nacka är en välskött förening med god ekonomi. Gemensamhetsytor som tillhandahålls av föreningen är tvättstuga, gemensamhetslokal, en vacker innergård och cykelrum.