BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Älta

Stensövägen 18, 1/2 TR

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld
  • 6395
  • 3107
Värdera din bostad

Beskrivning

Magiskt belägen i centrala Älta finner du den välplanerade och ljusa 2a från 2012 med stor uteplats i härligt läge med sol stora delar av dagen. Öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum och stora luftiga, ljusa ytor med mycket rymd. Här får ni även ett stort badrum med både tvättmaskin och torktumlare och ett rymligt sovrum med plats för dubbelsäng och gott om förvaringsmöjligheter. Lägenheten lämpar sig väl för både singeln och paret med högt ställda krav. Precis runt hörnet har du Ältasjön med både Stensöbadet och Ältabadet, även natur och grönområden finner du nedanför huset. Garage - och parkeringsmöjligheter finns dessutom att tillgå i samma fastighet.

Lägenheten är modernt inredd i stilrena och genomtänkta materialval. Genomgående parkettgolv, ljusa väggar och stora fönsterpartier som ger ett härligt ljusinsläpp till hela lägenheten. En välkomnande hall med goda avhängningsmöjligheter i form av en stor garderob med spegelskjutdörrar. I sovrummet har du lyxen att ha även här en stor garderobslösning med skjutdörrar för ytterligare förvaring. Stor uteplats i bästa sydvästläge som vetter mot ett lugnt naturskönt område. 

Belägen i ett lugnt och trivsamt område med goda kommunikationer i närområdet med både buss ca 200 m från lägenheten som smidigt tar dig till Slussen. Bra kommunikationer även till Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Tyresö, Nacka och Haninge. På gångavstånd ligger Älta centrum med närservice, affärer och restauranger. Här är det lätt att trivas med naturens lugn och närhet till vackra naturområden såsom Nackareservatet och Erstavik Naturreservat.

Varmt välkommen på visning - tillträde omgående möjligt!

-Stor och solig uteplats med möjligheter till soffgrupp, loungemöbler - perfekt och avnjuta sommarkvällarna på!
-Härlig rymd och välplanerade ytor med en öppen och social planlösning mellan kök och vardagsrum
-Toppfräscha ytskikt med stilrena färg- och materialval genomgående (2012)
-Rofyllt belägen bostad, omgiven av naturnära lugn med flera bad i närheten
-Garage i huset och parkeringsplatser intill fastigheten med möjlighet till plats direkt!
-Goda kommunikationer med flertalet bussar i närheten som smidigt tar dig in till Slussen, Gullmarsplan samt tvärförbindelser till Tyresö, Nacka och Haninge