BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov - Globen

Skulptörvägen 14, 8 tr

  • 3 rum och kök
  • 80 kvm
  • Såld
  • 10367
  • 4382
Värdera din bostad

Beskrivning

Fantastisk lägenhet byggd 2018 så här är allt nytt och modernt. Här finns allt du kan önska av ett modernt boende.
Man bor högt upp i huset med milsvid utsikt över fasader och takåsar med Södermalms skyline i bakgrunden och med kända landmärken som Globen i blickfånget. Stilren och påkostad hörnlägenhet som bjuder på härliga fönsterpartier i två väderstreck och en balkong om hela 7 kvm i bästa solläge. Här kan du sitta på första parkett när solen går ner med en underbar utblick över vackra delar av Stockholm

Bostaden har genomgående sobra färg- och materialval där allt är noggrant utvalt för att tillsammans bilda en genomtänkt helhet. Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med ett attraktivt läge mellan Globen och Årsta Skogen.

Generellt om lägenheten

Vardagsrum – Inbjudande och trivsamt
Fint vardagsrum med hemtrevlig atmosfär som inbjuder till trevligt häng, stora tillställningar men även till återhämtning och lugna stunder. Rummet har mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.  

Hemtrevligt Kök - Plats för stora sällskap
Hemtrevligt kök med fokus på matlagning och umgänge. Köket har en öppen planlösning mot vardagsrummet vilket skapar stora sociala ytor och låter funktionaliteten stå i centrum. Köksutrustningen är påkostad och består av integrerad diskmaskin, induktionshäll, integrerad spisfläkt, inbyggd varmluftsugn, inbyggd micro samt dubbel uppsättning av integrerad kyl/frys.

Solig balkong om 7 kvm – Terrasskänsla & utsikt
Här har man sin egen oas som suddar ut gränsen mellan ute- och innemiljö. På balkongen som ligger i soligt västerläge har man ett perfekt läge att luta sig tillbaka och njuta av solen från tidig på dagen till solnedgången.

Två Sovrum
Lägenheten har två rymliga sovrum med gott om plats för såväl dubbelsäng som övrigt passande möblemang. I sovrummen finns mycket bra förvaring i form av garderobsvägg med skjutdörrar.

Hall - Inbjudande
Välkomnande möblerbar hall med snyggt klinkergolv och mycket bra förvaring i form av en rymlig garderobsvägg med skjutdörrar. Lägenheten är utrustad med säkerhetsdörr. 

Stilrent badrum – Klädvårdsdel
Snyggt badrum med helkaklade väggar i vitt och grått klinkergolv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande kommod, flexibel torkställning samt en dusch med duschväggar i glas. I badrummet finns även tvättmaskin och torktumlare under praktisk bänkyta med förvarings över.

Förråd
Till lägenheten hör ett bra förråd.