BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Gustavsberg Porslinskvarteren

Maja snis gata 1, 5tr

  • 3 rum och kök
  • 62 kvm
  • 2.815.000 kr / Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Toppmodern 3:a högst upp i huset i ett fritt läge är äntligen till salu! Här bor man i höjd med takåsarna och utsikt över trädens toppar. Bostaden erbjuder social och öppen planlösning mellan det exklusiva köket och mysiga vardagsrummet.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den väl tilltagna hallen som erbjuder goda avhägningsytor och förvaring i form av garderober med spegelskjutdörrar som har ett påskostat elfasystem för förvaring. Vidare in i bostaden når man det rogivande vardagsrummet och det lyxiga köket.

En social och öppen planlösning mellan kök och vardagsrum gör att detta blir den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. De stora fönsterpartierna ger ett härligt ljusinsläpp i hela rummet. Utformningen av köket har gjorts med eftertanke så att skapandet av en personlig touch är möjligt. Vita och stilrena köksluckor med pushfunktion och fullutdragsbara kökslådor med grepplist och mjukstängande funktion. Den maskinella utrustningen består av en kyl/frys, inbyggd mikro, induktionshäll, ugn och en helintegrerad diskmaskin.

Här finns matplats för 6-8 personer samt en sällskaplig soffgrupp framför tv.n. Här har även vardagrummet delats av och ett extra sovrum kommit till. Här får man enkelt plats med en 140-säng och förvaringsmöjligheter. Väggen går enkelt att ta bort om så önskas.

Stort masterbedroom med målade väggar i grå färgton. Här finns plats för dubbelsäng och tillhörande nattduksbord samt tre garderober för förvaring av kläder. Från sovrummet har du utgång till bostadens fantastiska balkong som ligger beläget i ett härligt solläge med fri utsikt.

Helkaklat badrum med egen tvättmaskin och torktumlare. Här finns wc, exklusivt handfat, spegelskåp samt dusch med duschväggar i glas. Mycket bra förvaring i form av överskåp.

Bostaden är skriven som en 2:a i föreningen men disponeras som en 3:a av säljaren.

- Goda kommunikationer runt hörnet som tar dig till Slussen.
- Högst upp i fastigheten
- Balkong som vetter mot innergård
- Påkostade tillval i hela lägenheten
- Öppen planlösning mellan kök och vardagsrum
- Genomgående ekparkettgolv
- Ljusa ytskikt
- Helkaklat badrum med egen TM och TT
- Kort promenad till hamnen