BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Kungsholmen

Kungsklippan 12, 8 tr

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 8952
  • 2922
Värdera din bostad

Beskrivning

Med ett oslagbart insynsskyddat läge ligger denna funkislägenhet på åttonde våningen med utsikt över Stockholm! Bostaden är välplanerad med generöst kök och vardagsrum samt stor balkong i bästa sydvästläge. På denna adress bor du i en lugn omgivning på trivsamma Kungsholmen med bland annat många trevliga småbutiker och bagerier och dessutom också med kort gångavstånd till centralen och city. Bostaden är i behov av renovering och här finns möjligheten att skapa ditt drömboende.

Välkommen hem! 

Hall

Välkomnande hall med plats för avhängning av ytterkläder samt praktiskt inbyggd garderob för ytterligare förvaring. Klinker på golv som övergår till parkett och tapetserade väggar.

Kök

Rymligt kök från Marbrodal med bänkskivor i granit, köksluckor i ek och kakel på vägg. Plats för matbord invid det breda fönstret som ger både ett generöst ljusinsläpp och en enastående utsikt över staden. Parkettgolv och målade väggar.

Vardagsrum

Ljust vardagsrum med plats för både separat sängdel och soffgrupp med annat möblemang. Även från vardagsrummet finns stora fönsterpartier med oslagbar utsikt och den rymliga balkongen i fritt läge med sol hela dagen. Från vardagsrummet når man även en mindre garderob. Parkettgolv och tapetserade väggar.

Duschrum

Dushrum med dusch, handfat, wc och spegel. Våtrumsmatta och våtrumstapet.