BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 125

  • 2 rum och kök
  • 64 kvm
  • 2.550.000 kr / Såld

Beskrivning

Sällan ute till försäljning! Unik 2:a med studiokänsla med takhöjd om ca 5 meter och stor terrass om ca 11 kvm i härligt solläge.

Är ni ute efter något alldeles extra? Då får ni inte missa denna fina etage-lägenhet med studiokänsla på Henriksdalsringen med en takhöjd om cirka fem meter. Här kan man skapa sig ett riktigt drömboende. Lägenheten kan även göras om till en 3.a om så önskas. Se 3D bilder i presentationen. Bostaden ligger i ett perfekt läge med närhet till både natur, vatten och kommunikationer in till Stockholm City.

Lägenheten har en unik planlösning och finns bara ett fåtal i föreningen. Takhöjden om cirka fem meter ger lägenheten en fantastisk rymd och ljusinsläpp. Bostaden är välplanerad med ett stort och öppen vardagsrum som enkelt rymmer större soffgrupper, tv möbler, matsalsmöblemang och annan inredning. Detta är den perfekta samlingsplatsen för större sällskap. Här är det bara fantasin som sätter gränser.

Välplanerat kök med kyl/frys och spis/ugn. 1 trappa upp ligger sovrummet som badar i ljus. Här ser man även ner över det öppna vardagsrummet. Sovrummet rymmer allt från dubbelsäng och annat möblemang. Från sovrummet kommer man ut till den fantastiska terrassen som ligger belägen i härligt solläge med sol från eftermiddag till kväll. Här får man plats med allt från loungemöbler och gröna växter.

Fräscht badrum med wc, badkar, handfat, handdukstork och vädringsfönster. Draget för tvättmaskin. Detta är en bostad ni inte får missa!

 

- Fantastisk etagélägenhet med studiokänsla
- Ca 5 meters takhöjd och en stor terrass om ca 11 kvm.
- Bra läge med närhet till vatten, natur och kommunikationer in till city
- Stabil och välskött förening