BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Förskeppsgatan 3, 4tr

  • 3 rum och kök
  • 90.5 kvm
  • Såld
  • 13379
  • 6619
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna otroligt ljusa och rymliga trea som med enkla medel går att göra om till en mycket bra fyra. Lägenheten bjuder på en härlig öppen planlösning med härliga sällskapsytor och bra storlek på rum.

Hallen är lagom stor med både hatthylla och förvaring i form av tre garderober. Två sovrum i bra storlek som vetter in mot föreningens innergård med knappt någon insyn. Härlig öppen planlösning mellan kök och vardagsrum som bjuder in till trevliga middagar eller mysiga hemmakvällar med hela familjen.  Köket är yteffektivt och välutrustad med diskmaskin, mikrovågsugn och spishäll. Goda förvaringsutrymmen bakom vita skåpsluckor med mörk arbetsbänk i laminat. Matplatsen idag kan man lätt skapa ett rum till om behovet finns vilket gör lägenheten till en väldigt bra fyra då det även finns en extra gäst-WC utöver badrummet. Badrummet är utrustat med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och förvaring ovan samt badkar för sköna avkopplingar. Perfekt för den stora familjen.

Föreningen är stabil med mycket god ekonomi, föreningen har och kommer ha under de fem kommande åren en mycket god ekonomi med starkt kassaflöde. Föreningens resultat före avskrivningar och planerat underhåll, reparationer och räntor har under de två senaste åren legat över 4 miljoner per år. Detta väntas gälla även under de kommande fem åren.(info från årsredovisning 2018)