BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka Strand

Augustendalsvägen 23

  • 2 rum och kök
  • 73 kvm
  • Såld
  • 8110
  • 3314
Värdera din bostad

Beskrivning

Nu erbjuds en möjlighet att förvärva ett toppfint och modernt boende högst upp i eftertraktade The View i Nacka Strand. Här bor du med fantastisk sjöutsikt mot Saltsjön och Stockholms vackra inlopp. Området kännetecknas av variationsrik och kuperad natur med ett underbart läge vid vattnet. Lägenheten kan enkelt göras om till en 3 rok.

Väl inne i lägenheten möts du av en underbart luftig och inbjudande känsla tack vare flertalet stora fönsterpartier med härligt ljusinsläpp som tillsammans med den öppna planlösningen och generösa takhöjden om ca 3 meter skapar en luftig atmosfär.

Vidare finner du genomgående fina ytskikt med ett modernt sällskapskapskök komplett utrustat med moderna vitvaror inkl. diskmaskin. Vardagsrummet är i anslutning till köket och erbjuder goda sällskapsytor samt perfekt utrymme för matplats. Det finns en stor och härlig terrass i två väderstreck  med utsikt mot vatten. Ett rogivande sovrum, hall med flera garderober samt ett toppfräscht och helkaklat badrum med dusch, infällda spotlights i taket, tvättmaskin och torktumlare med avställningsyta ovan.

Lägenheten kan enkelt göras om till en 3 rok, se alternativ planlösning.

Goda förvaringsmöjligheter och garageplats i huset som nås med hiss. Du blir en del av populära The View och ett modernt boende i en växande stadsdel. Vackra omgivningar och närhet till allt du kan tänkas behöva.

Nacka Strand erbjuder en härlig skärgådsmiljö med vacker natur och vatten samtidigt som du har nära till Stockholms innerstad. Här finns möjligheten till båtliv, skogspromenader, joggingrundor, badplatser och god mat på omtalade restaurang J. Nyckelviken naturreservat på gångavstånd. Oavsett om du väljer båt, bil eller buss finns det goda kommunikationer från Nacka Strand. Bussen till Slussen tar ca 15 minuter. Ett oslagbart boende med livskvalite´

Välkommen på visning!

- Modernt boende i skärgårdsmiljö
- Precis vid Salstsjön och Stockholms inlopp
- Högst upp
- Milsvid utsikt
- Takhöjd ca 3.10
- Nyproducerad 2019
- Stor terrass om 10 kvm med sjöutsikt
- Optimal planlösning
- Kan enkelt göras om till en 3 rok.
- Diskmaskin, tvättmaskin och torktumlare
- Toppfin med stora fönsterpartier
- Goda förvaringsmöjligheter
- Öppen planlösning
- Bra kommunikationer, båt, bil, buss