BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm

Hallandsgatan 48

  • 2 rum och kök
  • 47 kvm
  • Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till en ljus och välplanerad tvårummare med balkong i sydöst läge belägen i hjärtat av Södermalm omgiven av lummig parkgrönska och närhet till vatten!

Välplanerad lägenhet med goda förvaringsmöjligheter. Lägenheten är ljus och mycket trivsam med smakfullt bevarad charm från 20-talet. Generös takhöjd samt vackra fönsterpartier som släpper in gott om ljus.

Vardagsrummet är ljust och luftigt tack vare det vackra spröjsade fönstret. Alla fönster är belägna mot den lugna innergården. Vardagsrummet ger plats för både middagsbord, soffgrupp och övrigt möblemang.
Köket är smakfullt renoverat och har allt man kan önska, utrustat med induktionshäll, kyl & frys, inbyggnads ugn och diskmaskin.Stort sovrum med platsbyggade garderober. Via sovrumemt når ni den fantastiska balkongen som är belägen motgården i söderläge.Välkomnande hall med goda förvaringsmöjligheter. Vidare in finner vi ett helkaklat badrum med duschvägg, tvättmaskin och bra förvaring samt dubbla handfat och badrumsskåp med spegel.

Stabil och välskött förening med många stora renoveringar gjorda och god ekonomi.

- Balkong i söderläge
- Smart planerad lägenhet
- Fullt utrustat och välplanerat kök med bra arbetsytor
- Vackra 20-tals detaljer
- Flexibelt tillträde

 

Lägenheten är enligt lägenhetsförteckningen en 1:a men disponeras idag som en 2:a.

Varmt välkomna på visning!