BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bredäng

Lilla Sällskapets väg 129

  • 5 rum och kök
  • 102 kvm
  • Såld
  • 9313
  • 9545
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till ett verkligen charmigt radhus på totalt 148 kvm i gavel med allt klart för att flytta in! Det som verkligen sätter sin prägel på huset är skicket genomgående med sitt kök i absolut toppskick, 3 badrum, ett vardagsrum med plats för stora sällskap. Pricken över i är utgången till husets härliga trädgård i bästa söderläge! En oas för avkoppling var själ och kropp att verkligen njuta på. Barnen springer till lekplatsen 20 meter bort eller över till grannbarnen - ett område perfekt för barnfamilj! 

Bara några minuter bort finns t-bana, bussar, bad, förskolor, lekplatser och skola. 
Varmt välkommen på visning till detta mycket fina och väldisponerade radhus i utmärkt skick!

*****
ENTRÉPLAN
*****

KÖK
Ett kök i absolut toppskick från 2011. Letar man efter ett kök med verkligen generösa arbetsytor har man hittat hem. Här finns plats för mästerkockens konster! Gott om arbetsytor, utmärkt med förvaring, kyl och frys i fullhöjd, micro och varmluftsugn, diskmaskin och induktionshäll. Fönster ut mot framsidans uteplats och en öppen planlösning mot vardagsrummets matplats. Stor härlig bardisk ut mot vardagsrummet. 

*****
VARDAGSRUM 
Ett stort vardagsrum som har plats för matsalsbord med 4-16 sittande. Även plats för soffa och tv-hörna. Finns möjlighet om önskas att dela av vardagsrummet för ett ytterligare sovrum. Mycket smakfull belysning i tak. Två fondväggar med även här elegant belysning och färgsättning. Ekparkett på golvet och målade väggar. 

*****
BADRUM
Ett riktigt fint helkaklat badrum med dusch, wc, handfat. Elegant och smakfullt renoverat 2011. Golvvärme.

*****
HALL
En välkomnande hall med god förvaring. Ekparkett på golvet.

*****
ÖVRE PLAN
*****

SOVRUM 1 & 2
Två utmärkta sovrum med bra storlek som båda får plats med dubbelsäng om så önskas. Ena sovrummet med två fönster och öppet upp till nock! Målade väggar och trägolv, plats finns för flertal garderober i båda rummen om så önskas, snygga infällda hyllplan. Finns förråd här, eller kanske en koja för barnens lek. 

*****
BADRUM
Ett fint badrum från 2011 med dusch, wc och handfat. Snyggt och modernt. Golvvärme även här. 

*****
NEDRE PLAN
*****

UTEPLATS
Från sovrummet har man utgång till en härlig tomt och altan som verkligen är en oas att njuta på i bästa söderläge. En grönskande idyll mot allmänning och i princip utan insyn, en symfoni av blommor, grönska och härliga odlingar - perfekt för avkoppling och harmoni. Ett påkostat utekök med framdraget vatten. En altan i exklusivt trä (massaranduba), snyggt och mycket lättskött. 

*****
SOVRUM 3 / klädkammare / (sovrum 4?)
Ett stort masterbedroom med generösa ytor och ingång till verkligen stor klädkammare. Skulle vara möjligt använda som sovrum vid behov. Bara bestämma vad som passar just dig. Nymålade väggar och även här har man belysning i spotlight  nedfällt i taket.

*****
BADRUM 
Ett stort påkostat badrum med bubbelbadkar för två personer. Även här med elegant belysning för att skapa en härlig spa-känsla. WC, samt tvättställ. Golvvärme. 

*****
TVÄTTSTUGA /FÖRRÅD
En påkostad bra tvättstuga med utmärkta ytor för tvättbestyren. Här finns även möjlighet till bra förvaring i garderobsvägg samt plats för ytterligare förvaring om så önskas.