BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Kinnekullevägen 28

  • 2 rum och kök
  • 37 kvm
  • Såld
  • 10033
  • 2350
  • 2708
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Omgjord från etta till tvåa med smartast möjliga planlösning.
Vardagsrummet är välplanerat med plats för soffgrupp och matplats. Här finns även köket i direkt anslutning med matplatsen. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt spisshäll med ugn och fläkt samt integrerad diskmaskin.
Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdetaljer så som furugolv, fiskbensparkett samt härliga fönsternischer. Dessutom är det högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Högklippan 2 är en mycket trevlig förening med 19 lägenheter. Välskött ekonomi och välplanerad förening från start. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Stabil förening
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt vindsförråd
- Optimal planlösning
- Nyrenoverad 2017
- Balkong i sydvästläge med många soltimmar!
- Ett par minuters promenad till tunnelbana och tvärbana


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.