BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Jarlaberg

Landåvägen 40

  • 4 rum och kök
  • 127 kvm
  • Såld
  • 5068
  • 7202
Värdera din bostad

Beskrivning

Sann radhuskänsla när den är som bäst. Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 4:a med radhuskänsla i två våningsplan i toppenskick. Bostaden ligger i ett lugnt och barnvänligt område med direkt närhet till vatten, natur, förskolor samt kommunikationer in till City. Bostaden erbjuder allt från en stor och härlig uteplats, balkong mot innergården, tre stora sovrum samt en härlig och social planlösning som är perfekt för större sällskap. Detta är en bostad som ni inte får missa.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter. Vidare in i bostaden når man vardagsrummet som ligger i öppen planlösning mot köket. Vardagsrummet är väl tilltaget och här ryms det enkelt större soffgrupp, tv-möbler och matsalsmöblemang. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Köket är smakfullt renoverat och är ett specialbeställt kök från Italienska Euromobil med ljusa skåpluckor. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl och frys, inbyggd mikro och ugn samt diskmaskin. Här får man plats med matplats för större middagsbjudningar.

Från vardagsrummet kommer man ut till den fantastiska uteplatsen som erbjuder mycket generösa ytor för loangegrupp, matgrupp och grillmöjligheter.

Från hallen når man bostadens första badrum som är helkaklat med italienskt kakel och klinker. Badrummet är utrustat med wc, dusch och handfat.

På övervåningen finns tre stora sovrum med gott om förvaring och ett stort helkaklat badrum även här med exklusivt italienskt kakel och klinker. Badrummet är utrustat med wc, handfat och jacuzzi. Från det ena sovrummet når man den härliga balkongen med utsikt ner mot innergården.

Detta är en bostad ni inte får missa! Varmt välkommen på visning!

- Radhuskänsla när den är som bäst
- Etagélägenhet i två våningsplan
- Tre stora sovrum och kök i öppen planlösning mot vardagsrummet
- En stor uteplats samt en balkong mot innergården
- Barnvänligt område med närhet till allt