BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Trollesundsvägen 52

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

För dig som har fyllt 55 år! Välkommen till en rymlig gavel 3:a med härlig planlösning med fönster åt tre håll. Inglasad balkong, klädkammare och stort badrum. Hiss. Nära centrum med t-bana, butik, apotek och café.

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaring i ett linneskåp, på en hatthylla och i en stor klädkammare. Linoleum på golvet och tapetserade väggar.

Vardagsrum
Härligt rum med fönster åt tre håll. Här finns plats för soffgrupp, tv-möbel och läshörna. Ekparkett på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor och utgång till balkongen.

Balkong
Inglasad balkong med plats för möbler och planteringar.

Kök
Trivsamt och rymligt kök med gott om arbetsytor och förvaring i lådor och skåp. Köksinredning från byggåret och bytta luckor. Utrustat med spishäll, ugn i arbetshöjd, fläkt, kyl, frys och diskbänk i rostfritt. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i marmor.

Sovrum 1
Stort rum med plats för dubbelsäng, sängbord och byrå. En garderob. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fin fönsterbänk i marmor.

Sovrum 2
Trivsamt sovrum med fönster åt två håll. Plats för dubbelsäng och sängbord. Linoleum på golvet och tapetserade väggar. Fina fönsterbänkar i marmor.

Badrum
Stort badrum med vitkaklade väggar och våtrumsmatta på golvet. Utrustat med WC, dusch, badkar, tvättställ, badrumsskåp och tvättmaskin.

Förråd
Ett källarförråd ingår i överlåtelsen.