BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Västra Orminge

Skarpövägen 21

  • 3 rum och kök
  • 81 kvm
  • 2.250.000 kr / Såld

Beskrivning

Frontläge mot söder med härlig balkong. Bostaden är i genomgående väldigt fint skick och har gått igenom smakfulla och tidlösa renoveringar. Föreningen har också områdets lägsta avgifter vilket är attraktivt då det blir stor skillnad på slutkalkylen hos banken!

Ljus och hemtrevlig bostad i ett fint skick där du bara behöver flytta in. Stor och välkomnande hall som är navet i bostaden. I hallen finns gott om klädförvaring och plats för ytterkläder och skor. Från hallen når man ett rymligt badrum och ett stort förråd som även går att nyttja som en sovalkov, som många gör. Vardagsrummet är stort och luftigt som kan inredas i två sektioner där många inreder med en hörnsoffa vid fönstret och ett matsalsbord för 6 personer i andra änden. Rummet får ett vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartier som vätter åt söder där balkongen ligger. Köket är renoverat och inrett med nya vitvaror. Fullt maskinellt utrustat med diskmaskin, spis, inbyggd ugn, inbyggd micro, fläkt och kyl/frys. I detta kök har du bra förvaring och goda arbetsytor. I köket finns en naturlig matplats invid kökets fönster med plats för 6 personer. De båda sovrummen är generösa där ena nås från den inre hallen och den andra från köket. Båda dessa kan möbleras med dubbelsäng, nattduksbord och garderober.

Bostaden har genomgående ekparkett och ljust målade väggar. Alla väggar är flyttbara, bostaden har inga bärande innerväggar. Planlösningen kan disponeras efter eget tycke och smak.

Bra och stabil förening som följer sin ekonomiska plan. Där ett stort bundet kapital ligger i en del av de hyresrätter som ombildas närsom. Har lägst avgifter i Orminge och ligger ett stenkast från natur, skolor, förskolor och Orminge Centrum. Billig parkering, en stor tvättstuga och en trevlig grillplats på innergården.

- Bästa balkongläget i huset rakt åt ett soligt söderläge
- Smakfullt renoverad bostad med vackert ljusinsläpp
- Badsjöar och natur inom promenadavstånd
- Skolor och förskolor ett stenkast bort
- Gångavstånd till Orminge Centrum
- Buss till slussen på 15-20 min
- Inga bärande innerväggar
- Fint skick rakt igenom