BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Henriksdalsberget

Henriksdalsringen 19, 3tr

  • 2 rum och kök
  • 46 kvm
  • Såld
  • 7090
  • 29685
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkommen till en nyrenoverad och trivsam tvåa på Henriksdalsbergets solsida. Lägenheten präglas av stark identitet och känsla med inredning som är stilren, uttrycksfull  och beständig med fokus på funktionalitet!

Det rymliga vardagsrummet är den naturliga samlingsplatsen för vänner och familj. De stora fönsterpartierna och den privata balkongen med sitt härliga söderläge som vetter mot den bilfria innergården låter fylla rummet med mycket ljus och värme.

Sovrummet är väldisponerat och förutom säng finns här plats för exempelvis skrivbord och bokhylla. I anslutning till sovrummet ligger också en stor klädkammare inredd med hylla och en garderob. Ytterligare god förvaring finns genom två garderober i hallen.

Köket är tilltaget med ljusa arbetsytor och goda förvaringsmöjligheter.

Badrummet är kaklat och utrustat med badkar, handdukstork och två handfat varav ena kan nyttjas för t.ex. tvätt m.m.

Henriksdalsbergets ringbyggnad med sin unika placering uppe på berget utgör ett av Stockholms landmärken. Här är livskvalitet och trivsel i fokus och det finns många ytor att mötas på. Här bor du härligt högt, med grönskande tallskog i omgivningen och vattnet vid Svindersvik. Den stora innergården utgör under vår- och sommarhalvåret en grön och lummig plats med öppna gräsytor, fotbollsplan, modern förskola och uteplatser. Stigar runt om berget erbjuder härliga vyer att avnjuta. Många fina promenadstråk och motionsslingor kring Svindersvik och längs Saltsjöns kaj finns också.

Kommunikationerna från Henriksdalsberget, buss 53 tar dig snabbt till Södermalm och du kan även via trappa ta dig till Saltsjöbanan, Nacka/Värmdöbussarna och Slussen med tät trafik under hela dygnet. Tvärbanan trafikerar mellan Sickla och Solna. Utöver dessa alternativ kan du ta SLs färja från Saltsjöqvarn till Nybrokajen och njuta av Stockholms vackra inlopp.

Shopping med gott utbud av butiker, caféer och restauranger finns i Sickla köpkvarter, Hammarby Sjöstad och Södermalm. Alldeles intill finns en närbutik, postombud, restaurang, pizzeria, skräddare/kemtvätt.