BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Nybohovsbacken 35E

  • 1 rum och kök
  • 34 kvm
  • Såld
  • 9990
  • 5664
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna optimalt planerade lägenhet belägen i på Nybohovsbacken med  Liljeholmen runt knuten och t-bana, tvärbana, bussar galleria bara rakt över gatan. Med ett attraktivt läge i Liljeholmen får man en mycket fin lägenhet med möjlighet till olika möbleringsalternativ och som kan ge funktionen av en ”minitvåa”. Lägenheten har en hög modern förstås, byggd 2017 och är snygg och i utmärkt skick. Ett boende att trivas i året runt!

Rum – Underbar atmosfär
Underbart rum med en härlig atmosfär som karaktäriseras av stora fönster och med fint ljusinsläpp och utsikt in mot Stockholm. Rummet kan möbleras på olika sätt för att verkligen optimera just dina önskemål. Suverän sovalkov var sängen smidigt placeras och där finns också bra förvaring i garderober.  I rummet finns plats för både soffgrupp och övrigt passande möblemang.

Kök – Hemtrevligt och charmigt
Optimalt planerat kök med matplats för 2 till 4 personer och gott om förvarings- och avställningsytor. Köket är byggt med fokus på funktionalitet så att mästerkockens färdigheter verkligen kan komma fram. Köksutrustningen består av spishäll, ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys.

Badrum – Rymligt och fräscht
Väldisponerat badrum med helkaklade väggar och klinkergolv. Badrumsutrustningen består av dusch med duschvägg, toalett, tvättställ samt snygga vägghängda skåp. Tvättmaskin och torktumlare vilka lämnas. 

Entré – Välkomnande och funktionellt
Välkomnande hall som öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och här möts man direkt av dess charm och vackra ekparkettgolv.