BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Liljeholmen

Liljeholmsgränd 2 1tr

  • 1 rum och kök
  • 46.5 kvm
  • Såld
  • 9545
  • 2552
  • 2057
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till denna verkligen charmiga mycket väldisponerade 1,5a på 46,5 kvm från 2015 med en fin layout som bjuder in till flertal olika möbleringsmöjligheter för ett socialt liv med familj och vänner. Kom på visning och bestäm vad som skulle passa just dig. Harmoni är ordet!

Här möts man av ett modernt kök och badrum, ett rum med stora fönster och ljusa färgval, närhet till t-bana och kommunikationer utanför porten samt Liljeholmsgallerians all service. Lägenheten har en suverän alkov var säng smälter in perfekt, vill man skulle en avgränsande hylla, draperi eller kanske en vägg enkelt förvandla bostaden till en mini-2a - goda möjligheter med andra ord verkligen anpassa sitt boende efter din eget drömboende. Ett modernt badrum, en öppen social planlösning med god plats för matbord och socialt häng. Generösa fönsterytor i kombination med den utmärkta planlösningen skapar en ljus och luftig atmosfär. Utgång till generös balkong med läge mot gården. Lägenheten karaktäriseras av hög standard med stilrena färg- och materialval. Modernt med härlig karaktär och charm!

Ett boende att trivas i året runt, i stabil förening med god ekonomi. Föreningen har sänkt avgiften med 15%. Under 2018 samt 2017 fick alla medlemmar dessutom en avgiftsfri månad.

Ni får inte missa poolen på föreningens innergård med bästa solläge som erbjuder vackra solnedgångar. En av de bästa sakerna med denna bostad är direktaccess till dynamiska Liljeholmstorget med gallerians 90 butiker och Stockholms kanske bästa kommunikationer. Tunnelbanan ligger ca 50 meter från fastigheten och tar er in till City på 10 minuter. 

RUM
Rymligt rum med en hemtrevlig atmosfär och mycket bra möblerbarhet där man på ett naturligt sätt får plats för både soffgrupp och övrigt möblemang. En suverän alkov var sängen smidigt placeras, dela av alkoven mot övriga delar av rummet och bostaden har funktionen av en mini-2a. Generösa fönster vilket skänker en behaglig känsla i rummet. Utgång till generös balkong. Ekparkett på golvet vilket det är genomgående. Målade väggar. 

BADRUM
Snyggt och modernt badrum med helkaklade väggar och golv. Badrumsutrustningen består av toalett, tvättställ med tillhörande underskåp samt en dusch, tvättmaskin samt torktumlare vilka lämnas. 

KÖK
Ett fint och stilrent kök med fokus på matlagning och umgänge. Bra med plats för matbord och socialt umgänge. Ett modernt och funktionellt kök var mästerkocken verkligen har plats för att briljera. Köksutrustningen består av kyl/frys, ugn, spishäll, spisfläkt, diskmaskin. 

HALL / KLÄDKAMMARE
En riktigt generös hall med goda avhängningsmöjligheter och även plats för garderober. Ingång till suverän klädkammare med plats för det mesta.