BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka/Tollare

Tollareslingan 52, 3tr

  • 1 rum och kök
  • 39 kvm
  • Såld
  • 19024
  • 1777
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna fantastiskt fina och välplanerade 1,5a i populära Tollare. Här bor du i en väldisponerad bostad med exklusiva materialval och gott om förvaringsmöjligheter. Generös balkong i ett härligt västläge. Detta är en bostad ni inte får missa!  

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den mycket trevlig hallen som erbjuder generösa ytor för avhänging samt förvaring i form av garderober. Bostaden erbjuder även ett stort och öppet vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Från vardagsrummet når man köket som ligger i öppen planlösning som är stort och exklusivt. Gott om förvaring och arbetsutrymmen samt matplats för hela större sällskap. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn, inbyggd micro samt diskmaskin.

Vardagsrummet har även en liten avskild sovalkov som rymmer 140 säng. Detta kan man även skärma av så det blir en liten mini 2:a.

Stort och exklusivt badrum med spotlights och golvvärme. Badrummet är utrustat med wc, handfat med spegelskåp, dusch med glasvägg, handdukstork samt en tvättpelare.

Till bostaden finns ett ca 3,5 kvm stort förråd med direkt anslutning från trapphuset.

Varmt välkomna på visning!


- Stor möblerbar balkong
- Social planlösning
- Exklusiva tillval
- Fantastiskt badrum
- Föreningen har bastu på en av de två allmänna takterrasserna man kan nyttja.
- Nära till skolor, natur, badsjöar, promenadstråk, Björknäs Centrum, Restaurang The Old Smokehouse.
- Utmärkta kommunikationer i form av bussar (nr 414, 442), samt i framtiden längs sjöss där även SL-kort accepteras ombord