BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Farsta

Molkomsbacken 24, VÅN8

  • 5 rum och kök
  • 100 kvm
  • 3.600.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna unika och nyrenoverade 5a högst upp i huset på våning 8 mitt i lummiga Farsta – bara 20 minuter från Söders hjärta. Suveränt bra läge alldeles intill Farsta centrum med stor shoppinggalleria, bussar och tunnelbana. Med en total golvyta om 100 kvm som disponeras som en rymlig 5a varav 4 sovrum, presenteras här ett hem baserat på känsla, rymd och en optimal planlösning för hela familjen. Välkommen och kliva in i detta drömboende!

Lägenheten kännetecknas främst av sina stora fönsterpartier med ett fantastiskt ljusinsläpp, solig balkong med fri utsikt över grönskan och mot Globen och välbevarad charm tillsammans med samtliga bekvämligheter i ett nyrenoverat och inflyttningsklart boende med låg avgift.

När du kliver in i denna spännande våning högst upp i huset på våning 8 möts du av härlig utsikt från samtliga rum och en stilren inredning med genomgående ljusa materialval. Samtliga renoveringar är gjorda under 2019. Stort och och lättmöblerade sovrum varav flera med inbyggda garderobslösingar. Hallen inrymmer även den gott om förvaringsmöjlighet och avhängning. Genomgående ljus parkett och vitmålade väggar i hela lägenheten.

Topprenoverat kök med ljusgråa skåpsluckor samt helkaklat badrum som stambytts 2006 med både badkar och tvättmaskin. Ni får även en gäst-wc i praktisk anslutning till hallen med både wc och handfat. Vardagsrummet är generöst och här erbjuds goda sällskapsytor med öppen planlösning mellan vardagsrum och kök. Från vardagsrummet når du även den stora balkongen med gott om plats för möblering och sol stora delar av dagen.

Lägenheten ligger mycket bra till med fem minuters promenad till Farsta centrum som erbjuder ett stort utbud av butiker, banker, apotek, restauranger och annan service såsom vårdcentral m.m. m.m. Här finns även tunnelbanan som tar dig till city på ca 20 minuter. Missa inte chansen till ett stilsäkert boende på bästa adress i Farsta – Hjärtligt välkomna på visning!

- Topprenoverad lägenhet högst upp i huset på våning 8 - inflyttningsklar!
- Stora fönsterpartier som ger ett otroligt fint ljusinsläpp i hela lägenheten
- Rymlig balkong i fritt läge med sol stora delar av dagen och en magnifik utsikt mot grönskan och Globen
- Fyra väl tilltagna sovrum och gott om förvaringsmöjligheter i flera garderobslösningar samt tillhörande förråd
- Helkaklat och fräscht badrum med badkar och tvättmaskin samt separat gäst-wc
- Stort kök renoverat 2019 med goda arbetsytor och all maskinell utrustning
- Familjärt närområde med ett flertal lekplatser och grönområden
- Stabil förening med samtliga stora renoveringar gjorda, stabil ekonomi och låga avgifter
- Ca 5 minuters gångväg till Farsta centrum och T-bana samt goda bussförbindelser