BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Hammarby Sjöstad

Redargatan 10, 4tr

  • 1 rum och kök
  • 41 kvm
  • Såld
  • 14761
  • 1782
  • 2733
Värdera din bostad

Beskrivning

På fjärde våning finner ni denna otroligt välplanerade och ljusa hörnetta med en terrass i söderläge. Med sina välplanerade 41 kvadratmetrar bor du i ett attraktivt läge nära vatten, natur och Söders citypuls, allt inom gångavstånd.

Välkommande hall med goda förvaringsmöjligheter bakom fyra garderober och avhängningsmöjligheter. Badrummet ligger i direkt anslutning och är helkaklat med golvvärme, handdukstork, dusch och tvättpelare. 

Här bjuds på en social planlösning med ett trevligt samspel mellan kök och vardagsrum. Här går lätt att ha ett stort sällskap över på trevlig middagsbjudning eller om man bara vill ha en enkel myskväll med nära och kära. Tack vare de stora fönsterpartierna och generösa takhöjd känns det väldigt luftigt och rymligt. Ett funktionellt kök med bekvämligheter som diskmaskin och spishäll samt goda förvaringsmöjligheter. Naturlig matplats invid fönsterparti.

Med industriglasvägg har man valt att dela av sovdel och umgängesdel på snyggt och modernt sätt och samtidigt behålla ljuset och rymden i lägenheten. Dessutom med fler möbleringsmöjligheter.

Sist men inte minst en terrassbalkong som går längs med lägenheten och vetter i härligt och soligt ostört söderläge. Detta blir minst sagt en förlängning av lägenheten och blir som ett extra rum på sommarhalvåret. Här finns plats för sittgruppsmöbler och har man gröna fingrar finns även plats för odling.

Detta är en lägenhet du med säkerhet kommer att trivas om du letar efter ett modernt boende nära kommunikationer, vatten, samt natur men även med citypulsen alldeles runt hörnet. Mycket populär förening med god ekonomi med en belåningsgrad på 5780kr lån/kvm där bredband ingår i månadsavgiften.

Välkommen hem!