BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm- Maria

Maria Prästgårdsgata 26

  • 4 rum och kök
  • 94 kvm
  • Såld
  • 9011
  • 7122
  • 10084
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till Maria Prästgårdsgata 26!

Här finner ni en välplanerad sekelskiftesfyra med fina originaldetaljer bevarade såsom generös takhöjd om ca 3,15 m, tre vackra kakelugnar, trätiljor på golvet, höga golvlister, höga fönster med djupa nischer, spegeldörrar och takrosett. Genomgående planlösning som skapar rymd och lägenheten blir väldigt ljus då ni får in ljusinsläpp från två väderstreck.

Lägenheten disponeras med ett rymligt vardagsrum med plats stor soffgrupp och matbord för alla vännerna. Väl tilltaget kök med plats för matbord, härifrån är det utgång till balkongen. Köket är utrustat med diskmaskin, tvättmaskin, spis, ugn, fläkt, kyl och frys. Stor balkong med gott om plats för sittplatser och planteringar. Tre väldisponerade sovrum, ett större samt två mindre som passar perfekt för barn/ungdomsrum eller som arbetsrum. Helkaklat badrum med badkar. Goda förvaringsmöjligheter tack vare inbyggda garderober. Välkomnande hall med gott om plats för avhängning och skoförvaring.

Detta är lägenheten för er som letar efter den perfekta sekelskiftesfyran på Mariatorget, där de stora renoveringarna är gjorda men som vill sätta eran egna prägel på ytskikten då lägenheten skulle behöva en ytskiktsrenovering. 

På Maria Prästgårdsgata 26 bor ni i en vacker fastighet anno 1881 med trevlig innergård. Mysigt belägen nära Mariatorget med ett stort utbud av affärer, restauranger, caféer och övrig service. Endast 1-2 minuters promenad till T-bana.

- Takhöjd om ca 3,10 m
- Tre kakelugnar
- Furugolv i original
- Höga fönster med djupa nischer
- Stort allrum
- Väl tilltaget kök
- Tre väldisponerade sovrum
- Helkaklat badrum
- Bra förvaringsmöjligheter
- Vacker fastighet anno 1881
- Mysigt belägen nära Mariatorget
- Endast 1-2 minuters promenad till T-bana