BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Älta

Oxelvägen 59, 6tr

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • 2.500.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till denna fantastiskt fina och välplanerade 3a som ligger belägen i ett fantastiskt läge med fri utsikt och härliga soltimmar. Bostaden erbjuder allt från två nyrenoverade badrum, fräscht kök, två stora sovrum samt två balkonger i fria lägen helt utan insyn.

När man kommer in till bostaden välkomnas man av den trevliga hallen som erbjuder goda avhängningsmöjligheter och förvaring i form av en stor klädkammare.

Från hallen når man köket som är i ett riktigt bra skick med fina ljusa skåpsluckor. Köket erbjuder mycket goda arbets, samt förvaringsutrymmen och den maskinella utrustningen består av kyl och frys, inbyggd ugn och mikro, induktionshäll samt diskmaskin. Från köket når man även bostadens egna tvättstuga där man har både tvättmaskin och torktumlare.

Från hallen kommer man till bostadens vardagsrum som är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. Vardagsrummet är stort och luftigt och här ryms det enkelt större soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang för större sällskap. Här når man även den fantastiska inglasade balkongen med fri utsikt. Balkongen ligger belägen i härligt läge med eftermiddagssol och kvällssol. Balkongen rymmer även enkelt sittgrupp och gröna växter.

Bostaden har även två stora sovrum som är generöst tilltagna. Här får man enkelt plats med dubbelsäng, sängbord och annat möblemang om så önskas. Från de båda sovrummet når man bostadens andra balkong som ligger belägen med härlig morgonsol och fru utsikt.

Två fräscha badrum som är stambytta 2019. Det lite större badrummet har tilltalande färger och är utrustat med wc, dusch, spegelskåp med förvaring samt handfat med förvaring.

Bostadens gäst wc är utrustat med wc samt handfat.

Varmt välkommen på visning

 

- Välplanerad 3a i ett fritt läge helt utan insyn

- Två balkonger, ena i härligt västläge med sol från eftermiddag till kväll

- Två badrum stambytta 2019

- Egen tvättstuga i lägenheten

- Mycket bra förvaring i form av garderober och klädkammare

- Nyrenoverat kök som är fullt maskinellt utrustat.