BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bromma / Traneberg

Margretelundsvägen 26

  • 2 rum och kök
  • 45 kvm
  • Såld
  • 6094
  • 1152
  • 4306
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkomna till denna välplanerad lägenhet i trivsamma Traneberg, ett perfekt förstaboende nära Stockholms innerstad med en lugn omgivning. Otroligt välplanerade kvadratmetrar med gott om möjligheter till möblering, förvaring och sociala ytor.
Vardagsrummet är stort och öppet med plats för soffgrupp och matplats. Härifrån tar du dig ut på lägenhetens balkong med svårslagen kvällssol. Vidare finns köket separat med möjlighet till mindre matplats. Utrustat med allt du behöver och gott om förvaring. Kyl&frys samt gasspis med ugn och fläkt. Helkaklat badrum med inglasad dusch, toalett, handfat samt golvvärme. Badrummet har ett härligt ljusinsläpp från eget fönster. Möjlighet att installera tvättmaskin vid önskemål.
Värt att nämna är att hallen erbjuder en generös förvaring, dessutom disponerar du över ett rymligt förråd.

Lägenheten har alla klassiska Tranebergsdeteljer så som härliga fönsternischer, högt i tak och härliga fönsterbrädor i marmor.

Brf Borrhålet 4 är en mycket trevlig förening med 12 lägenheter. Välskött ekonomi och genomgående omhändertagen fastighet. Föreningen förfogar över tvättstuga, en trevlig baksida samt förråd till alla lägenheter.

- Svårslagen balkong utan insyn med idealt solläge
- Högst upp i huset!
- Stabil förening med välrustad fastighet
- Några minuter till tunnelbanan
- Högt i tak
- Rymligt källarförråd
- Fiber från Bahnhof 1000/1000 ingår


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.