BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Johanneshov

Nathorstvägen 34, 2tr

  • 2 rum och kök
  • 43 kvm
  • Såld
  • 8980
  • 5572
  • 2761
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkomna till denna utsökta tvåa i natursköna Hammarbyhöjden. Lägenheten ligger högt upp i soligt söderläge med balkong och fri utsikt mot Globen. Ett stenkast från Skärmarbrinks tunnelbanestation med två gröna linjer samt närhet till både natur och Sders citypuls.

Välkommande hall med skjutdörrsgarderob som rymmer mycket förvaring. Köket ligger i direkt anslutning med väldigt goda förvaringsmöjligheter samt integrerad maskinpark med induktionshäll, varmluftsugn, diskmaskin, mikrovågsugn och kyl/frys samt utdragbar fläkt. Dessutom plats för litet matbord invid härligt fönsterparti. Vardagsrummet är rymligt med plats för både stor soffgrupp samt större matgrupp. Härligt fönsterparti samt utgång till balkong i söderläge helt fri från insyn. I sovrum finns det plats för både dubbelsäng med garderober samt byrå om man önskar. Lägg därtill ett helkaklat och stambytt badrum med infällbara duschväggar. Plats för badkar finns om man önskar det.

En mycket välplanerad lägenhet med nyslipat originalgolv i vardagsrum och klinker i hall. Väggarna är släta och vita och planlösningen är optimal med fler möbleringsmöjligheter. Tack vare att huset ligger på en höjd känns det mycket högre upp än två trappor upp. Utsikten är fantastisk och likaså närheten till kommunikation alldeles runt hörnet.

Föreningen är mycket välskött och stabil med god ekonomi och låg belåningsgrad. Vill man bo centralt med närhet till både naturen och city är detta en perfekt lägenhet.

Välkommen på visning.