BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Björknäs

Vintervägen 1D, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 63 kvm
  • 2.800.000 kr / Såld

Beskrivning

Sällan till salu! Måste upplevas om du söker en 2:a.

Unik bostad med fulla radhuskänslan och egen ingång. Här bor du i ett pittoreskt villaområde men i en otroligt välplanerad och ljus två rums lägenhet med hög takhöjd. Missa inte denna pärla. Välj en bostad som gör dig glad och där du inte behöver tänka på insyn, välj denna. Måste ses på plats!

Hemtrevlig och ljus bostad med stora fönsterpartier mot en lummig baksida eller den fantastiska balkongen åt söder. Balkongen kan nyttjas för att sola och ha trevliga måltider på. Välkomna till er nya drömbostad.

Bostaden är i fint skick med stilrena materialval samt en optimal planlösning. Stort sovrum med plats för dubbelsäng och klädförvaring. Sovrummet ligger åt ett svalt norrläge utan insyn vilket har gett säljaren en fantastisk sömn även dessa varma sommarmånader de senaste två åren. Vackert ljusinsläpp från de stora fönsterpartierna och en trivsam disponering. Fräscht och stilrent kök som är fullt utrustat maskinellt med, induktionshäll, varmluftsugn, mikrovågsugn, spisfläkt, kyl/frys, diskmaskin samt en vinkyl. I köket finns plats för ett matbord vid fönstret. Gott om förvaring och arbetsytor. Generöst vardagsrum med plats för soffa, tv och matsalsbord 4-6 personer och möjlighet att förlänga matbordet för större bjudningar. Balkongen nås från vardagsrummet och rymmer grill, bord och stolar. Balkongen kommer användas flitigt under sommarhalvåret för att avnjuta måltider och fånga solen.

Perfekt planerat badrum med tvättmaskin och torktumlare med arbetsbänk och plats för överskåp ovan. Snygg vitt tvättställ, spegel ovan med belysning. Dusch med badkar och en wc. Ljust klinker och helkaklade väggar i vitt. 

Bostaden har genomgående ekparkett och vitmålade väggar. Till bostaden hör ett förråd.

Populär förening för dig som vill ha ett hem utöver det vanliga men samtidigt ha bekvämligheterna som en bostadsrättsförening kan ge dig. 

- Hög takhöjd
- Fantastiskt ljusinsläpp
- Ogenerat läge
- Billig parkeringsplats går att få
- Stenkast från bussar dygnet runt
- Balkong med sol från morgon till kväll
- Fräsch och stilren bostad
- Rogivande natur intill bostaden
- Fint skick, bara att flytta in
- Väldigt bra med förvaring