BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Bandhagen

Mosstenabacken 1, 1 tr

  • 2 rum och kök
  • 56.5 kvm
  • Såld
  • 7540
  • 3300
Värdera din bostad

Beskrivning

Missa inte chansen att förvärva denna mysiga 2:a i populära Bandhagen. Lägenheten är omsorgsfullt renoverad med en fin balkong med lummig utsikt. Med ett av Bandhagens bästa lägen och med sina härliga ytor så blir denna lägenhet en av de mest eftertraktade på länge. På bara någon minuts promenad når ni Bandhagens Centrum där det bland annat finns tunnelbana, kafé, restauranger samt matbutik. Detta är hemmet för dig med högt ställda krav på boendet.

Rymligt vardagsrum med plats för stor soffgrupp. Från vardagsrummet når ni den härliga balkongen med plats för sittplatser och planteringar. Separat kök som är perfekt för dig som gillar matlagning med goda arbetsytor och mycket förvaring. Här finns också plats för matbord för många gäster. Rymligt sovrum med gott om plats för större säng samt extra förvaring. Stambytt badrum. Välplanerad hall med gott om plats för avhängning samt extra möbel. Gott om förvaringsutrymmen i de inbyggda garderoberna. Till lägenheten hör nyttjanderätt till ett rymligt förråd på vinden samt ett matkällarförråd.

Hsb Brf Bandhagen är en väl omhändertagen förening med många stora renoveringar bakom sig och hör onekligen till en av de bättre. Den goda ekonomin avspeglar sig både i den låga belåningen och de låga avgifterna. Föreningen äger även hela Bandhagens centrum med adress Bandhagsplan. Det inkluderar alla affärer, lokaler, friskola etc. Cirka 25% av föreningens årliga driftsintäkter kommer från våra hyresgäster till dessa lokaler. Föreningen bytte stammarna år 2005. Föreningen har inga planerade avgiftshöjningar i dagsläget (kontrollerat med föeningens hemsida 2019-08-20).

Varmt välkommen på visning!

- Bästa adress i populära Bandhagen
- Toppfin och ljus med optimal planlösning
- Härligt ljusinsläpp och fritt läge
- Luftig och välplanerad
- Välskött och stabil förening
- Nära till både city och vackra naturområden
- Utmärkta kommunikationer med tunnelbana runt hörnet