BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Maria

Fatbursgatan 18

  • 4 rum och kök
  • 103 kvm
  • 8.750.000 kr / Såld

Beskrivning

Varmt välkommen till ett härligt och ljust sekelskiftesboende med generös takhöjd och 3 stycken underbara fungerande kakelugnar samt bygglov för balkong! Här bor du på bästa adress nära Mariatorget.

Väl inne i lägenheten möts du av en inbjudande känsla där ursprungsdetaljer och bevarad charm skapar tidlös magi. Här finns vackra ytskikt och snickerier samt flera stora fönsterpartier som ger härligt ljusinsläpp med grönskande utsikt.

Spännande planlösning med goda sällskapsytor och utrymme för stor matplats. Luftiga rum och många möjligheter. Se inspiration för 5 rok i alternativ skiss. Enl. ägarna har en sådan potentiell ombygnation redan godkänts av föreningen.

Kök med komplett utrustning inkl. diskmaskin. Badrum med dusch och tvättmaskin samt praktiskt separat WC.

Goda förvaringsmöjligheter både inne i lägenheten och i medföljande förråd.

Gällande bygglovet för balkong så har det hunnit löpa ut och behöver formellt förnyas hos Stadsbyggnadskontoret men beviljats tidigare och grannar både under och ovan lägenheten har redan byggt balkonger i samma linje av fastigheten.

Stabil och välskött förening med god ekonomi och de stora renoveringarna genomförda. Den här lägenheten måste upplevas på plats, välkommen!

- Vackert sekelskiftesboende anno 1906

- Generös takhöjd

- Underbara kakelugnar

- Bygglov balkong

- Bästa adress nära Mariatorget

- Spännande planlösning

- Bra förvaringsmöjligheter

- Vackra renoverade ytskikt

- Stora fönsterpartier

- Grönskande utsikt

- Välskött fastighet

- Stabil Brf