BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Nacka - Finnberget

Finnbergsvägen 32

  • 2 rum och kök
  • 52 kvm
  • Såld
  • 16205
  • 4113
Värdera din bostad

Beskrivning

I idyllen på toppen av Finnberget hittar ni denna välplanerade 2:a som disponeras som en liten 3:a. Här bor man i ett perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city.

När man kommer in i bostaden välkomnas man av den mycket trevliga hallen som erbjuder goda avhägningsytor. Från hallen nås det trevliga och välplanerade köket som även har generösa ytor för matgrupp. Köket är fullt maskinellt utrustat med kyl/frys, spishäll/ugn samt diskmaskin. Genomgående mycket bra förvaring.

Vardagsrummet är rymligt och här får man enkelt plats med soffgrupp, tv-möbler samt matsalsmöblemang. Detta är den perfekta samlingsplatsen för vänner och familj. 

Bostaden har ett sovrum med plats för dubbelsäng och en rymlig walk in closet alldeles intill med generös förvaring. Utöver detta har bostaden även ett andra sovrum som också kan användas som kontor eller barnrum. 

Helkaklat och fräscht badrum i tilltalande färger med wc, dusch och handfat med spegelskåp.

 

Detta är en bostad ni inte får missa! Här bor ni i ett med naturen och är granne med fantastiska utsiktsplatser. Närhet till kommunikationer som tar er till Slussen på några minuter. Varmt välkommen på visning!

Bostaden är skriven som en 1:a i förningen, men disponeras som en mini-3:a.

 

- Mycket välplanerad mini-3:a där varje kvadratmeter kommer till användning.

- Perfekt läge med direkt närhet till vatten, natur och city.

- Bra kommunikationer.

- Bostaden är i mycket bra skick

- Bra förening med god ekonomi.