BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Mariefred

Rådjursvägen 32

  • 4 rum och kök
  • 81 kvm
  • Såld
Värdera din bostad

Beskrivning

Hjärtligt välkomna till Marielundsvikens finaste lägenhet precis invid blomstrande äng och gröna skogar. Här bor du 5 minuter gångväg från Läggesta station som tar dig till Stockholm City på 40 minuter, och med cykelavstånd in till Mariefreds kärna. Hörnläge med solig och stor altan som rymmer både matbord och loungegrupp för den som önskar. Lägenheten har fönster i tre väderstreck vilket gör bostaden ovanligt ljus. Tre sovrum och en social öppen yta för kök och vardagsrum finns utöver klädkammare, hall och stort badrum. En bostad som måste upplevas på plats!

Hall
Välkomnande hall med gott om förvaringsytor och avhängningsmöjligheter. Rakt fram når man lägenhetens vardagsrum och kök, till vänster når man ena barnrummet och till höger finner man bostadens stora badrum samt klädkammare. Eklaminat på golv och vitmålade väggar.

Barnrum 1
Mysigt rum som rymmer både säng, skrivbord eller annan typ av möblemang. Här finns en garderob. 

Badrum
Stort och väl tilltaget badrum med dusch, toalett, handfat med förvaring samt tvättpelare. Vitkaklade väggar och grå plastmatta på golv. 

Kök/Vardagsrum
Härlig och social yta med dubbla fönster som ger ett fint ljusinsläpp. Här når man också utgången till altanen som också den ger ett extra ljusinsläpp. Eklaminat på golv, vitmålade väggar samt en tapet invid soffhörnan. Vardagsrummet rymmer en stor soffgrupp. Köket har goda förvaringsytor i vita över- och underskåp. Snyggt kakel i grå ton ovanför arbetsbänken av ekmönstrad laminat. Diskmaskin, ugn, induktionshäll och kyl/frys. Naturlig plats för matbord invid fönstret. 

Altan
Stor och solig altan i härligt söderläge! Här har man sol hela dagen. 

Barnrum 2
Sovrum i gavelläge med två fönster i olika väderstreck. Eklaminat på golv och väggar i ljus ton. Detta rummet är större än första barnrummet som ligger i anslutning till hallen.

Master Bedroom
Härligt sovrum som även det ligger i gavelläge med två stora fönster. Eklaminat på golv och vitmålade väggar tillsammans med en vacker turkos fondtapet. Sovrummet går att möblera med både dubbelsäng, garderober och kontorsplats om så önskas. Två garderober.