BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Södermalm - Tanto

Flintbacken 14, 6 tr

  • 3 rum och kök
  • 77.5 kvm
  • Såld
  • 8712
  • 4805
Värdera din bostad

Beskrivning

Ljus och välplanerad lägenhet i klassisk sextiotalsstil med två bra sovrum i attraktiv förening. Ett hem på första parkett, med fantastisk utsikt över vattnet. En blick mot den vackra järnvägsbron där man kan få syn på både snabbtåg och tuffande ånglok. Njut av årstidernas färger, vackra promenadstråk eller varför inte ett dopp från bryggan vid Årstaviken? 

Hall
Via en säkerhetsdörr välkomnas du till denna ljusa bostad av en generös hall, perfekt att landa matkassar, placera lortiga barnskor och välkomna gäster i. Hallen öppnar upp lägenheten på ett trevligt sätt och man får direkt en känsla av att bostaden skänker lugn och trivsel. Omgivande väggar samt golvet är målat i varma kulörer. Det finns bra plats för klädavhängning direkt innanför entrén. I anslutning till hallen en klädkammare som slukar det mesta.

Kök
Rakt fram från hallen ligger det trivsamma köket. Det finns gott om förvaring i köksskåpen som har vita luckor. Utrustningen består av spishäll med tillhörande ugn, spisfläkt, diskmaskin, kyl/frys samt städskåp. Ovanför den generösa arbetsbänken sitter kakel i lekfulla färger som bryter av fint mot de ljusmålade väggarna. Linoleummattan är målad i en dov petroleumblå nyans. Matplatsen för 4-6 personer är trevligt placerad vid fönstret.

Sovrum/matrum
Vägg i vägg med köket ligger bostadens ena sovrum. Plats för säng och möblemang efter behov. Trägolv, grönmålade väggar i två nyanser samt bra förvaring i väggfasta garderober med tillhörande överskåp. Rummet fungerar även bra som matrum om man föredrar det.

Vardagsrum
Underbart vardagsrum med en behaglig atmosfär som karaktäriseras av dess stora fönsterparti ut mot balkong och Årstaviken. Maximalt ljusinsläpp över ljusmålade väggar och ekparkett i original. Här ryms soffgrupp, men även matsalsmöbler för den som önskar.

Balkong
Magnifik utsikt över vattnet, grönska och horisonten. Bästa sydväst läge med sommarsol större delen av dagen och kvällen.

Sovrum
Närmast balkongen - även det med strålande utsikt. Rummet har trägolv och väggarna är målade i grågrön nyans. Rymligt, möbleringsvänligt och med stor klädkammare.

Badrum
I angränsning till hallen ligger det nyrenoverade badrummet med badkar, handfat, två badrumsskåp, spotlights och wc. Förberett för tvättmaskin. Vitkaklade väggar samt matt gult klinkergolv med golvvärme.