BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Sundbyberg

Vegagatan 21

  • 3 rum och kök
  • 88 kvm
  • Såld
  • 5756
  • 8331
Värdera din bostad

Beskrivning

Varmt välkommen till ett härligt och ljust boende i modern fastighet med lugnt och centralt läge i hjärtat av Sundbyberg med utmärkta kommunikationer runt hörnet. Här erbjuds öppen planlösning och en härlig terrass i söderläge, perfekt för trevliga luncher och middagar då solen ligger på hela dagen.

Väl inne i lägenheten möts du av mycket goda ljusinsläpp genom generösa fönsterpartier i flera väderstreck samt stora sällskapsytor med en väldisponerad planlösning. En rymlig hall med bra inbyggd förvaring. Vidare finner du mycket fräscht kök med diskmaskin och alla andra tänkbara faciliteter du behöver. I anslutning finns en matplats för större sällskap. Vidare inhyser lägenheten två väl tilltagna sovrum med bra förvaring. Badrummet är helkalkat med tvättmaskin i trevlig regi. Dessutom finns en stor walk in closet. Lägenheter har genomgående parkettgolv. Vidare finns ett luftigt och rymligt vardagsrum med utrymme för stor soffgrupp och matplats för 6-8 personer.

Sundbyberg har en charmig småstadskänsla med närhet till city och vackra naturområden och staden är i en expansiv och spännande utvecklingfas. På några minuters avstånd finner du stadens centrum med butiker, restauranger, och serviceinrättningar. I närområdet finns det flera förskolor och skolor samt mycket bra kommunikationer med tunnelbana, tvärbana, pendeltåg samt bussar.  

Ett fantastiskt boende som måste upplevas på plats!

- Stor balkong med söderläge mot lugn innergård
- Öppen och luftig planlösning
- Modernt boende i attraktiva kvarter
- Diskmaskin och tvättmaskin
- Stor walk in closet
- En utav Sundbybergs bästa föreningar
- Garage med hiss i direkt anslutning för 550 kr/månad
- Mycket centralt intill Sundbybergs Centrum
- Utmärkta kommunikationer inom 5
  minuters promenad via tunnelbana,  
  tvärbana, pendeltåg och bussar.


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med närhet till grönområden! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område med endast 10 minuter till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en otroligt välskött förening med ordnad ekonomi och en väl rustad fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.