BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

BOSTHLM Fastighetsmäklare

Traneberg

Nipfjällsvägen 8

  • 3
  • 62 kvm
  • Såld
  • 9058
  • 6573
Värdera din bostad

Beskrivning

Välkommen till en nyrenoverad och fräsch trea i lummiga Traneberg. Genomgående välplanerad med två sovrum, rymligt badrum med badkar och möjlighet till tvättmaskin samt öppet och praktiskt kök med allt du behöver. Dessutom finns här en inglasad balkong utan insyn. Fantastiskt välskött förening med väldigt låga avgifter som dessutom äger marken.
Tranebergs naturliga karaktär visar sig ofta här med den lummiga baksida där det ofta huserar en rådjursfamilj som bidrar till den grönskande känslan, trots närheten till innerstaden!

Brf Dalafjället bildades 2009 och består av 51 st lägenheter med bostadsrätt och 6 st lägenheter med hyresrätt. Föreningen är äkta och äger tomten, har en låg skuldsättning och en välskött ekonomi. Detta är en utav Tranebergs bästa föreningar.

- Inglasad balkong utan insyn
- Föreningen äger tomten
- Helrenoverat, redo för inflytt!
- En utav områdets bästa föreningar
- Några minuter till tunnelbanan
- Låg avgift
- Rymligt förråd
- Stor klädkammare


Varmt välkomna till ett charmigt boende i lugn miljö med Mälaren som närmsta granne! Genomgående välplanerat boende i ett lugnt område endast en kortare promenad till centrala Stockholm. Lägenheten tillhör en stabil förening med ordnad ekonomi och en väl rustat fastighet. Var god kontakta mäklaren för mer information.